Sportszemle — 2017/01/26 at 06:30

Sportszemle 2017.01.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézi-vb: hiába a negyeddöntő, nincs minek örülni

Az olimpiai bajnok dánok búcsúztatása vitathatatlanul óriási bravúr volt a férfi kézilabda-világbajnokságon, ahogy értékelhető eredmény az is, hogy a magyar kézilabda-válogatott bejutott a világ nyolc legjobb csapata közé. De az már elgondolkodtatóbb, hogy így is három győzelemmel és négy vereséggel fejezte be a tornát.

Urbán megszólalt: Miért nem mondják el az igazságot Kleinheisler Lászlóról?

„Sem a Ferencvárost, sem Kleinheisler Lászlót nem akartam megbántani, csupán egy értelmezhetetlen jelenségre akartam felhívni a figyelmet – nyilatkozta az Origónak Urbán Flórián. A negyvenszeres válogatott futballista szerint egy adott nyelvi környezetben sokkal könnyebben tanulhat meg valaki egy nyelvet, mint…

Olaszország: ki lesz a következő Pogba? Nagy Ádám is jelölt – NSO

A theguardian.com összegyűjtötte az olasz klubfutball legígéretesebb fiatal (1995. január elseje után született) labdarúgóit. Az ötvenes listán megtalálható a Bologna magyar légiósának, Nagy Ádámnak a neve is. Nagy Ádám korát meghazudtolóan olvassa a pályán a játékot (Fotó: bolognafc.it) Nagy Ádámról ír a zerocinquantuno.it oldal is, méghozzá azzal a címmel, hogy már most több egy szimpla talizmánnál.

Micheliszre bízták az első 2017-es Honda-tesztet

Szerdán, háromnapos spanyolországi teszttel kezdte meg a 2017-es WTCC-szezonra a felkészülést a Honda, amely mindhárom napon – sőt, a következő tesztnapok többségén is – Michelisz Norbertre bízza a 2017-es specifikációjú autó vezetését. Azok után, hogy a 2016-os felkészülés alatt is Michelisz ült legtöbbet az autóban, komoly elismerés.

Nem férnek el a csarnokokban a magyar atléták

Gyulai Miklós, a Magyar Atlétikai Szövetség szombaton harmadik ciklusára megválasztott elnöke szerint 2009 óta sok mindent sikerült megvalósítani terveiből, a sportág vezetése jó úton halad, ám vannak még problémák, mint például a fedett pályás létesítményhelyzet, illetve a szakembergárda szűkössége.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ecclestone 40 év után távozik az F1 éléről

A brit üzletemberről már hét elején olyan hírek jelentek meg a médiában, hogy napokon belül bejelenti a visszavonulását, mert befejeződik...

Close