Sportszemle — 2017/01/25 at 06:30

Sportszemle 2017.01.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Senki sem volt olyan nehéz helyzetben, mint Miklós Edit

Nagyjából fél év múlva lehet objektíven látni, milyen állapotban van a lába. Ritka, hogy két térd sérüljön meg egyszerre súlyosan síbalesetben, de a magyar válogatott orvosa szerint nem lehetetlen visszatérni a csúcsra, Lindsey Vonn, Kostelić példája is mutatja. Ráadásul a magyar sízőt egy hét után már ki is engedték a kórházból.

Bemutatunk egy magyar közgazdászt, akinek van némi köze az NFL-döntőhöz | 24.hu

A 25 éves Buday Zoltán főállású NFL-mérkőzéselemző. Az általa feldolgozott információkért a legrangosabb amerikai csapatok fizetnek. Nem is keveset.

Májusban érkezik Magyarországra az olimpiai láng

Május végén érkezik Magyarországra a győri rendezésű, XIV. nyári Európai Ifjúsági Olimpiai Fesztivál lángja, melyet a július 23-i megnyitót megelőzően körbevisznek az

Meghökkentő: van, ahol ésszel építenek stadiont

Miközben kis hazánkban egyre-másra épülnek a hol ilyen, hol olyan stadionok állami vagy önkormányzati gigaprojektek részeként, illetve a társasági nyereségadó bevonásával, a franciaországi kézilabda-világbajnokság derekán olyan time-lapse (felgyorsított fotóvetítéses) kisfilmet mutat be a torna Facebook-oldala, amelyen kis idő leforgása alatt az ötvenezres Lille-melléki, villeneuve-d’ascq-i futballstadionból feleakkora méretű, de a maga léptékében így is páratlan, huszonötezres, fedett kézilabda-arénát varázsolnak.

Légiósok: Nem feküdt a játék a Barcánál, el akartam jönni – Tajti –

Mint ismert, Tajti Mátyás 2014-ben szerződött a Barcelonához, amelynek akadémiáján, a La Masíán pallérozódott két éven keresztül. A magyar tehetség 2016 nyarán azonban távozott a gránátvörös-kékektől. „A társaságot sem élveztem annyira Katalóniában, és az ottani futball sem igazán feküdt nekem.

Eurócentre pontosan kiderült, mennyibe kerül Miklós Edit balesete | 24.hu

Nem lehet pénzben kifejezni azt a kárt, amit síelőnőnk elszenvedett, mégis tanulságos a szállításra, műtétre és a kezelésre költött végösszeg nagysága.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportsmarketing TALKS – Kis stadion is termelhet sok pénzt

Múzeum, szurkolói bolt, stadion túra? A nagy kluboknál működnek ezek a megoldások, de mit tehetnek a kisebb klubok, hogy a...

Close