Sportszemle — 2017/01/23 at 06:30

Sportszemle 2017.01.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Így szabja át a sportot a technikai forradalom

Jelentősen átformálhatja a sportot a big data viszonylag új módszere. A nagy mennyiségű adatok gyűjtésével és elemzésével először az üzleti világban és a tudományban bukkantak új összefüggésekre, de mivel az adatok számtalan módon felhasználhatóak, ma már minden téren hódít a…

Még négy évig Gyulai Miklós az atlétikai szövetség elnöke

További négy évig Gyulai Miklós, a Sport TV munkatársa vezetheti a Magyar Atlétikai Szövetséget, írja az MTI. A tisztújító közgyűlésen a posztra egyedüli jelölt sportvezetőt az 52 küldöttből 49-en támogatták, három szavazat érvénytelen volt. A 46 éves Gyulai Miklós 2009 óta vezeti a MASZ-t, megbízatása a következő olimpiai ciklusra szól.

Honvéd: milliárdos hongkongi befektetési alap vásárolná meg a Honvé

Egy hongkongi forrás szerint a labdarúgásuk fejlesztésébe milliárdokat beleölő kínaiak vetettek szemet a Honvédra. Külföldi kézbe kerülhet a Honvéd? (Fotó: Veres Viktor) Az nb1.hu információja szerint a hongkongiak figyelmét leginkább a Magyar Futball Akadémia keltette fel, forrásuk állítása szerint a hongkongi székhelyű befektetési alap különösen a kispestiek utánpótlás-akadémiája miatt venné meg a Budapest Honvédot.

Serie A: a legígéretesebb tehetségek között Nagy Ádám – NSO

Újabb elismerésben részesült a Bologna labdarúgócsapatának középpályása, Nagy Ádám. A magyar futballista felkerült az elemzésekre specializálódott The Gentleman Ultra nevű oldal ötven legígéretesebb, Olaszországban játszó tehetséget összegyűjtő listájára. Nagy Ádám fontos játékossá nőtte ki magát a Bolognában (Fotó: AFP, archív) A Serie A-val foglalkozó portál megjegyzi, hogy Nagy Ádám kiemelkedő eleme volt az Európa-bajnokságon erőn felül teljesítő magyar válogatottnak.

Ahelyett, hogy a Fradi visszavenne az arcából

Teljes agyrém a Fradi reakciója Thomas Doll büntetésére, Kubatov és az igazgatóság úgy tesz, mintha képtelen lenne értelmezni a Fegyelmi Bizottság indoklását, közben teljes átláthatóságot követelnek, noha az Üllői úton legfeljebb a VIP üvegfala transzparens. Az MLSZ Fegyelmi Bizottsága 2 millió forintos büntetést szabott ki Thomas Dollra, mert „kétségbe vonta a versenysemlegesség elvének érvényesülését”.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Nyert a sportmarketing!

Az Observer Budapest Médiafigyelő Kft. elkészítette a sportmarketing hazai reklámját.

Close