Sportszemle — 2017/01/20 at 06:30

Sportszemle 2017.01.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A Real-padon nem a tudás és a rutin számít, más a lényeg

Rafa Benítez 2015 júliusától 2016 januárjáig volt a Real Madrid edzője, e rövid idő alatt 4-0-ra kapott ki hazai pályán a Barcelonától a csapata, így nem csoda, hogy Florentino Perez elnök, aki hozta, gyorsan ki is rúgta.

Náluk nem a focisták bohóckodnak a reality show-kban

Asztalitenisz World Tour-versenyt rendeznek Budapesten, a rangos sorozat magyarországi állomásán itt vannak a sportág legnagyobbjai, többek között a kínai válogatott is. Kíváncsiak voltunk, mit jelent Kínában pingpong-szupersztárnak lenni, és a BOK-csarnokban megkaptuk a választ a vb-ezüstérmes Csou-jutól.

Miért kapott 3 milliárdot Orbán Viktortól a szerb harmadosztályú Topolya?

Kedden a vajdasági Szabad Magyar Szó cikke alapján mi is írtunk a szerb harmadosztályú csapatnak juttatott 3 milliárd forintos magyar állami támogatásról, egy alapítandó futballakadémiára. A cikkben beszámoltunk arról a felfedezésünkről is, hogy a vajdasági csapat partnerségi kapcsolatban áll a felcsúti Puskás Ferenc Labdarúgó Akadémiával.

Férfi kézi-vb: „Tudatosan ki kell nevelni az új generációt. Az utol

Xavier Sabaté szövetségi kapitány munkáját a korábban tizenkilenc évig Spanyolországban élő Debre Viktor segíti a magyar férfi kézilabda-válogatottnál. A franciaországi világbajnokság csoportkörének zárása előtt a Gyöngyös edzőjével beszélgettünk a nemzeti csapat és részben a hazai kézilabda jelenlegi helyzetéről.

Joga van nemet mondani az olimpiára

Alig lépett színre a Momentum Mozgalom az olimpia elleni népszavazás ötletével, egy állami támogatásból működő intézménynél máris megfenyegették a kezdeményezéshez csatlakozni vágyó vagy az olimpia rendezése ellen más, nyilvános formában véleményt nyilvánító dolgozókat. A 444.hu-n nyilvánosságra hozott bejegyzés szerint az Antall József Tudásközpont (AJTK) vezetője az intézmény belső Facebook-csoportjában határozottan megfenyegette az AJTK azon dolgozóit, akik nyilvánosan is kifejeznék: nem szeretnék, ha Budapest olimpiát rendezne 2024-ben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Miért csinálta rosszul a Juventus?

A Juventus 13 év után lecserélte a klub hivatalos logóját, amivel nem csak a szurkolók haragját váltotta ki, de egy...

Close