Sportszemle — 2017/01/18 at 06:30

Sportszemle 2017.01.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kína futballnagyhatalom lenne – magyar segítséggel?

Egyre több magyar focista veszi az irányt a Távol-Kelet felé. Két hete Guzmics Richárd igazolt Kínába, majd Feczesin Róbert írt alá egy dél-koreai csapathoz, Vadócz Krisztián pedig Indiából tette át a székhelyét Hongkongba. Vajon mi vesz rá egy labdarúgót egy…

Douchev-Janics Natasa férjével és gyermekével Kínába távozott | 24.hu

Háromszoros olimpiai bajnoknőnk súlyos betegsége után családjával azért költözött keletre, mert férje ott kapott munkát.

„Néha mi sem tudjuk, ki kicsoda” – az első női bírópáros a férfi ké

A 25. kézilabda-világbajnokság az első olyan férfi világesemény, amelyen női bírópáros is közreműködik. A francia Bonaventura ikrek, Charlotte és Julie számára nem különleges a helyzet, mert hazájukban már több mint tíz éve vezetnek férfiaknak bajnokikat. Az más kérdés, hogy mindmáig nem tudják őket megkülönböztetni a kézilabdás közegben, de előfordul, hogy ők maguk sem tudják, melyikük kicsoda.

A Mercedes egy átlagos Räikkönent választott, de miért?

A bemutatás után a Mercedes-csapatfőnökök, Toto Wolff és Niki Lauda is megindokolták, miért esett a választásuk Valtteri Bottasra. Úgy tűnhet, jobb híján igazolták őt, mert a nagy nevek, Fernando Alonso, Sebastian Vettel, Max Verstappen, Daniel Ricciardo nem voltak elérhetőek, mindegyiknek élő szerződése van, és csak súlyos milliókért – de inkább tízmilliókért -, lehetett volna kivásárolni őket.

Nálunk rajtol a gyorskorcsolyázók olimpiai kvalifikációja

Budapest adhat otthon a 2018-as, pjongcsangi téli olimpia első kvalifikációs rövidpályás gyorskorcsolya

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2017.01.17.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close