Sportszemle — 2017/01/11 at 06:30

Sportszemle 2017.01.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A világ legjobbjai is asztalhoz lépnek a budapesti World Touron

A BOM Csarnokban rendezik a Nemzetközi Asztalitenisz Szövetség által életre hívott, 12 állomásból álló World Tour-sorozat nyitófordulóját. A magyar asztalitenisz újabb komoly elismerése, hogy mi a 2016-os Európa-bajnokság, illetve a 2019-es világbajnokság mellett helyet kaptunk a legjobbakat is felvonultató sorozatban. A 2016-os asztalitenisz Európa-bajnokság után újabb rangos versenynek ad otthont Magyarország, amely az ITTF World Tour-sorozat nyitóversenyének lesz a házigazdája.

Csupa mosoly, gitározik és énekel – látogatóban a Siófok csillagáná

A mögöttünk hagyott esztendő igazán emlékezetesre sikerült Estelle Nze Minko számára. A Siófok KC 25 éves irányító-átlövője a nyáron ezüstérmet szerzett a francia válogatottal a riói olimpián, majd decemberben a svédországi Európa-bajnokságon a dobogó harmadik fokára állhatott fel.

A vb-szereplés álom, nem reális cél

Gulácsi Péter 2016-os éve szakmai és magánéleti szempontból is kiemelkedő volt. A 26 éves kapus végigvédte az évet az RB Leipzigben, tavasszal feljutást ünnepelhetett, ősszel újonc csapatával meghódította a Bundesligát. Eközben megjárta a franciaországi Európa-bajnokságot a magyar válogatottal, amelynek ősztől…

Tucatnyi cég érdeklődik az IndyCar iránt

A 2018-as szezontól újabb időszámítás veszi kezdetét az IndyCaron belül, köszönhetően az ekkor debütáló, univerzális aerodinamikai elemeknek. A projekt hajnalán, vagyis 2010-ben a széria akkori vezetője, Randy Bernard még azt vizionálta, hogy az aero kitek által nem csak új csapatok, de az innováció jegyében olyan cégek is az IndyCar felé fordulhatnak, amelyek alapvetően nem köthetőek az autósporthoz; lásd.

Darts és foci egyszerre? Simán! – videó | 24.hu

Íme, a foot darts.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bollywoodi este Sacramentóban

Indiai témájú koreográfia a cheerleaderektől, különleges díszítés a csarnokban, bollywoodi ajándékok a szurkolóknak. És még a Facebook is élőben streamelte...

Close