Sportszemle — 2017/01/10 at 06:30

Sportszemle 2017.01.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Az áruló orosztól az elátkozott 13 percig

Még javában tombolt a szocializmus Magyarországon, amikor Veszprémben már profi (néhol kimondottan vadkapitalista) szellemben működtetett sportklub bontogatta szárnyait. Hajnal Csaba vezetésével a magyar sportklubok közül magasan kiemelkedő brand épült fel, amely mára a kontinens meghatározó csapatává is vált. Négy fontos…

Kína Orbán Viktorja sokkal nagyobbat mer álmodni

Amennyire a világ sportja a futball körül forog, abban már szinte semmi meglepő nincs, hogy a világ negyedik legnagyobb, és legnépesebb országában, Kínában magasztos futballálmokat szövögetnek. Persze Kínának bámulatos képessége van arra, hogy addig ott nem űzött sportokat gyorsan adoptáljon, és világsikereket érjen el bennük, ezért is figyelmeztető jel a világnak, hogy most a futballra fáj a foguk.

Ronaldo lett az Év játékosa, malajziai focista nyerte a Puskás-díjat 2016-ban | 24.hu

24.hu 2017. 01. 09. 19:55 Hétfő este rendezték a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség díjátadó gáláját Zürichben. Nyolc kategória legjobbjait díjazták Svájcban, először a FIFA FIFPro év csapatát hirdették ki.

Váratlan húzással teszik izgalmassá a megreformált foci-vb-t?

Egybehangzó sajtóértesülések szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség kedden hivatalosan is bejelenti, hogy a 2026-os világbajnokság létszámát 32-ről 48 csapatra emeli, de nem ez lehet az egyetlen radikális változás. A 48 csapatos világbajnokság már hónapokkal ezelőtt felmerült ötlete megosztja a közvéleményt.

Hajléktalanok kunyhójában melegíthetett a bringa ob ezüstérmese

A hétvégén kemény fagyban rendezték meg a ciklokrossz ob-t. A hideg elől nem nagyon tudtak hová menekülni a versenyzők. A nőknél második helyezetettet hajléktalanok fogadták be kunyhójukba melegíteni, írja a Bikemag. A versenyt mínusz 7-8 fokos hidegben rendezték (a terepkerékpárban ez nem számít extrémnek, a versenyeket mindig őszi-téli időszakban rendezik), ilyen körülmények között bemelegíteni sem egyszerű.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bienerth Gusztáv váltja Gyárfás Tamást a Magyar Úszó Szövetség elnöki székében

Vasárnap tartotta rendkívüli közgyűlését a Magyar Úszó Szövetség, amelyen Bienerth Gusztávot választották meg elnöknek. Gyárfás Tamás 24 év után köszönt...

Close