Sportszemle — 2017/01/06 at 06:30

Sportszemle 2017.01.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A tao-program őszödi beszéde

Gudra Tamás, a Magyar Labdarúgó Szövetség (MLSZ) gazdasági igazgatója rendkívül tanulságos, és helyenként meglepően őszinte nyilatkozatot adott a tao-program eredményeiről és jövőjéről az M4 Sport Sportreggeli című műsorának csütörtöki adásában. A nyilatkozatban – tudtommal – először vallotta be nyilvánosan MLSZ tisztségviselő, hogy Ráadásul azt is elárulta, hogy tudják, ennél több szabálytalanságra derülne fény, ha az ellenőrzés tényleg megfelelő lenne.

Nehéz fenntartani a makulátlanságot

Az internet elterjedésével, a közösségi média térnyerésével teljesen átalakult a sportolók és sportvezetők kommunikációja. Amíg húsz éve még az interjú, a vita, a beszélgetés volt a bevett műfaj, addig napjainkra a közösségi oldalak, személytelen közlemények egyre inkább átvették a szerepét….

Olvasóink 60 százaléka azt mondja, ezt még Hosszú Katinka sem teheti meg, pedig kénytelen | 24.hu

Elmagyarázzuk, mi okozza a gondot az úszóknál felvetődő újabb, ezúttal is vitára okot adó esetnél. Vagy legalábbis megpróbáljuk elmagyarázni.

Kína: 54.5 milliárdos luxusakadémia az Evergrandénál – fotók – NSO

Kína elnöke, Hszi Csin-ping reméli, hogy a világ legnagyobb labdarúgó-akadémiája egy napon világbajnoki címhez segíti az országot. A kantoni Evergrande létesítménye „potom” 185 millió dollárból (mintegy 54.5 milliárd forintból) épült fel, 1.2 négyzetkilométeres területen, 2500 diákot képes fogadni és 50 futballpálya található meg.

34 ezer jegyet már eladtak a vizes vb-re

Bő egy hónap alatt majdnem 34 ezer jegyet adtak el a Budapesten és Balatonfüreden július 14. és 30. között sorra rendezendő vizes világbajnokságra, írja az MTI. A legnagyobb érdeklődés Hosszú Katinka várható versenyszámai, a vízilabdadöntők, valamint a férfi 10 méteres toronyugrás döntője iránt mutatkozik. A július 24.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Újramárkázta a sportágait a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság

Új nevet, arculatot és struktúrát kap 10 parasportág a könnyebb megkülönböztethetőség érdekében. A teljes átalakítás 12 hónapot vesz igénybe.

Close