kosárlabda, Sportmarketing — 2016/12/02 at 15:40

Okosbőrönddel utaznak a Golden State Warriors játékosai

by

Draymond Green magára vállalta a Mikulás szerepét és egy-egy okosbőrönddel lepte meg a csapattársait. Kevin Durant és Stephen Curry is kapott belőle. De mitől okos egy bőrönd?

Névre szóló okosbőröndöt ajándékozott a csapattársainak Draymond Green. Mindenkinek a saját monogramját gravírozták a külső felületbe. A Golden State Warriors játékosa az utazótáskákat gyártó Raden márka arca, ezért promózta a cég high-tech termékeit.

draymondgreen-raden

A Raden saját alkalmazása Bluetooth kapcsolat segítségével összepárosítja a bőröndöt a tulajdonos mobileszközével, így folyamatosan nyomon követhető a táska pozíciója. Szintén okos funkció, hogy a fogóba épített szenzornak köszönhetően könnyen lemérhető a bőrönd súlya: elég szimplán felemelni és a számok megjelennek a mobil kijelzőjén. Továbbá a Radenben található egy akkumulátor is, tehát a táska külső csatlakozóin keresztül utazás közben tölthetők a különböző kütyük. Ha pedig éppen nem utazunk, akkor az akksit kivehetjük és hordozható töltőként magunkkal vihetjük.

“Több, mint 40 idegenbeli mérkőzésünk van egy szezonban, és az utazással töltött időt a kosárlabdára koncentrálva szeretném tölteni, nem a csomagomon aggódva. A Raden bőröndjei nemcsak stílusosak, hanem okosak is – bedughatom a telefonomat a táska csatlakozójába és úgy nézhetek filmet az utazás során, hogy közben tölt a mobilom. Örömmel osztom meg a Raden bőröndöket a csapattársaimmal, mert így nekik is hasonlóan jó élmény lesz az utazás, és mindannyian a Golden State Warriors sikerére koncentrálhatunk” – avatta be a médiát Green az akció hátterébe.

Forrás: sporttechie.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.12.02.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close