Sportszemle — 2016/12/01 at 06:30

Sportszemle 2016.12.01.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A nyílt tüntetés a vb-n Gyárfás ellen már sok volt

A nyílt tüntetés a vb-n Gyárfás ellen már sok volt – Hosszú olyan pólót vett volna fel a rövid pályás vb-n, amelyiken ostor és bilincs van. A konfliktus nem maradt volna az országon belül. Gyárfás már máskor is lemondott, de akkor visszahívták. Háttér.

Győzelem vagy halál – Szalay Balázsék megnyernék az Africa Race-t

Az Opel Dakar Team párosa, Szalay Balázs és Bunkoczi László januárban újra elindul a klasszikus Dakar-útvonalon haladó Afrika Race nemzetközi tereprali-versenyen, és a győzelmet célozza

Női kézi EB: ezúttal nincs konkrét elvárása a magyar szövetségnek –

A vasárnap kezdődő női Európa-bajnokság előtt sajtótájékoztatót tartott a Magyar Kézilabda-szövetség. Elhangzott, hogy a csoportból való továbbjutáson túl ezúttal nincs konkrét elvárás a végső helyezést illetően, ezzel együtt az elnökség hisz benne, hogy Kim Rasmussen kihozza majd a legjobbat a rendelkezésre álló keretből.

Teljesen átalakítják a WTCC-t

Átalakítják a túraautó-világbajnokság pontozását a 2017-es szezonról, az erről szóló módosítást már el is fogadta a Motorsport Világtanács (MV), ahogy a sorozat 2017-es naptárát is jóváhagyták. De új géposztállyal is bővül a sorozat. Régóta tervezték már, hogy pontszámban is megkülönböztessék a fordított rajtrácsos és az időmérőn elért sorrenddel induló fő futamot.

Mit üzent a dalai láma a fociválogatottnak?

Bernd Storck, a magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya a T-Systems Magyarország idei Symposium-rendezvényén tartott előadásán részletesen beszélt arról, hogy milyen eszközöket vett igénybe az Eb-szereplés kivívása előtt. A játékosokról ma már szinte mindent tudunk, így a válogatott és a magyar klubcsapatok…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Film készült Usain Bolt életéről

Dokumentumfilm mutatja be a világ leggyorsabb emberének történetét. Londonban tartották a világpremiert.

Close