Sportszemle — 2016/11/30 at 06:30

Sportszemle 2016.11.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Debrecen is nagyot nyerne a budapesti olimpiával

A Debreceni Egyetem nyilatkozatban rögzítette: támogatja a Budapest 2024 munkáját abban, hogy Magyarország és a főváros elnyerhesse a 2024-es olimpia és paralimpia rendezési jogát. A Fürjes Balázsnak, a budapesti pályázat vezetőjének címzett dokumentumot Bács Zoltán, a hajdúsági felsőoktatási intézmény kancellárja látta el kézjegyével kedden, miután a Budapest 2024 küldöttsége egyórás előadásban prezentálta a kandidálás legfontosabb tudnivalóit.

Egy hülye szabály miatt nehéz helyzetben a női kéziválogatott kapitánya | 24.hu

Négyen már kidőltek a sorból, de nem lehet akárkit nevezni a helyükre.

Válogatott: Kettős mérce alapján zajlik a trénerek megítélése – Kiss László

Bernd Storck: Kiss László a Victory csapatát tartotta bent legutóbb a Maldív-szigeteki első osztályban, most pár napra hazajött. A szakemberrel az origo.hu készített interjút, melyben többek között szó esik a hazai és külföldi trénerek megítéléséről, a magyar labdarúgó-válogatott Eb-szerepléséről, Bernd Storck szövetségi kapitányról, valamint Dárdai Pál csalódottságáról.

Brazília Leicester Cityje veszett oda a katasztrófában

Brazília Leicester Cityje veszett oda a katasztrófában – Életük meccsére utaztak a Chapecoense tagjai, de majdnem az összes játékos meghalt a kedd hajnali légi szerencsétlenségben. Évről-évre lépdeltek felfelé, városuk imádta őket. Csak néhány futballistájuk maradt, egyikük isteni véletlen miatt élte túl.

Hosszú Katinka külföldön is sztár, luxusautóban adott interjút

Hosszú Katinkára nem csak Magyarországon kíváncsiak az emberek. Úszóklasszisunk az angol nyelvű The Dubai Talk Show vendége volt, amelyben a műsor házigazdája, Loubo Siois kérdezgette egy Bentleyben. A The Dubai Talk Show az Egyesült Arab Emírségek első számú angol nyelvű szórakoztató, beszélgetős esti műsora, sok Dubajban megforduló híresség volt már az adás vendége.

Water Willy vérciki, de lehet, hogy jól járunk vele

A marketingtankönyvek jó része megemlíti a Mitsubishi Pajerót, a Toyota MR2-t és a Chevrolet Novát mint a rossz névadás tipikus példáit. A magyarázat szerint utóbbi típus megbukott Latin-Amerikában, mert a neve különírva – no va – azt jelenti, hogy nem megy. Jól hangzik, de nem több városi legendánál.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.11.29.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close