Sportszemle — 2016/11/29 at 06:30

Sportszemle 2016.11.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Babos: Nem a véletlen műve volt az idei év

Babos Tímea megkezdte a felkészülést a következő szezonra. A 23 éves teniszező ezen a héten Budapesten gyakorol, utána karácsonyig már Franciaország lesz az edzések helyszíne. “Az, hogy a világranglistán a legjobb harmincban végeztem és hatszor javítottam karriercsúcsot, fantasztikus érzés!

Arra gondoltam, hogy megállok a cél előtt tiltakozásul

Michelisz Norbert már beleélte magát, hogy övé a túraautó-világbajnokság harmadik helye, amikor az utolsó pár száz méteren egy apró, de annál vitatottabb manőver elvette tőle ezt. Nem is akarja feledni az esetet, ebből merítene motivációt, hogy 2017-ben világbajnok legyen. És erre minden esélye meg is van.

Miért éppen Water Willy lett a vizes vb kabalája?

Water Lillyt és Water Willyt eredetileg Lilinek és Lalának álmodta meg a tervező, Tatai Tibor, a megrendelő azonban jobbnak látta nemzetközibb nevet választani a jövő évi budapesti vizes világbajnokság kabaláinak. Bár ne tette volna.

Itt egy őrült sport, amiben egy 15 éves magyar fiú a világ egyik legjobbja | 24.hu

L. Laki Lukács célja, hogy világbajnok legyen. Minden esélye megvan rá, legalábbis világhírű edzője szerint.

85 éve kezdődött a mezcsereőrület

1931. május 14-én még nem sejthette a francia labdarúgó-válogatott, hogy megteszi a kezdeti lépéseket a sportág egyik népszerű szokásának kialakulásához. Az angolok legyőzését euforikusan ünneplő hazaiak mezcserét kértek, ez az első feljegyzett emlék arról, hogy a felek ereklyeként begyűjtötték az…

„Mindig is a góllövést szerettem a legjobban” – így talált magára C

Lassan két éve, hogy a világ leggazdagabb férfi kézilabdaklubját hátrahagyva a svájci Kadetten Schaffhausenbe igazolt. A váltás láthatóan bejött a 32 éves irányítónak, családjával idilli környezetbe került, és a pályán is visszanyerte önbizalmát, az előző szezon végén pedig a bajnokság legértékesebb játékosának is megválasztották.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kiállt a Premier League a melegek jogaiért

Szivárványos cipőfűzőkkel kampányolt a melegek jogaiért a Premier League és mind a 20 csapata. A kreatív akcióval a homofóbia elleni...

Close