Sportszemle — 2016/11/28 at 06:30

Sportszemle 2016.11.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Azt hittem, ha kiderül, vége a karrieremnek

Nincs jó éve az angol futballnak: az, hogy a válogatott leégett az Európa-bajnokságon, már nem is okozott általános meglepetést. Azóta viszont egy korrupciós botrányba belebukott a nemrég kinevezett új szövetségi kapitány, és a Telegraph vádjai alapján a rendőrség nyomoz az angol focit átható korrupció ügyében.

Matthäus átvágta, a szurkolók máglyára küldték

Király Gáborral a Bon Jovi-szeretet, Juhász Rolanddal a fehérvári emlékek, Hajnal Tamással többek között egy szókimondó nyilatkozat köti össze Gyepes Gábort. A 35 éves, Fradi-nevelésű védőnek megvan a véleménye Bernd Storckról, és persze Lothar Matthäusról is, aki csúnyán átverte. Gyepes…

Gyárfás Tamás szembetalálkozott 39 évvel ezelőtti önmagával | 24.hu

Sokan, sokféle igazságot vélnek felfedezni a legújabb úszóügyben. Lecsupaszított gondolatok a Gyárfás, kontra mindenki másról.

Hatalmas változás jön a Tour de France-on

Komoly módosításra szánták el magukat a három nagy kerékpáros körverseny, a Giro d’Italia, a Tour de France és a Vuelta a Espana szervezői: a következő szezontól az eddigi kilenc helyett csak nyolcfős csapatok indulhatnak majd a háromhetes versenyeken. Ezt a versenyzők biztonságának növelésével és a jobb verseny elősegítésével indokolták.

Kosár: a Harlem Globetrotters játékosának világrekordját döntötte m

Noha a hivatalos visszajelzés még hátravan, bátran kijelenthető: hat Guinness-rekordot is átír a Face Team Akrobatikus Sport Színház.

2019 a hazai világbajnokságok éve lesz

Magyarország rendezheti a 2019-es, olimpiai kvalifikációs öttusa- és

Újabb halálra ítélt ötletet fogadott el az F1

Ismét megpróbálkozik a Forma-1 a safety carok utáni állórajtok bevezetésével annak ellenére, hogy a terv 2015-ben már egyszer az életbe lépése előtt megbukott. Akkor a csapatvezetők állítottak össze egy hosszú listát, hogy milyen problémákat vetne fel a sok állórajt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Elmarad jövőre a Német Nagydíj

A hockenheimi pálya ügyvezető igazgatója megerősítette, hogy nem tudtak megállapodni a Forma 1 vezetőivel. A következő szezon így 20 fordulósra...

Close