Sportszemle — 2016/11/25 at 06:30

Sportszemle 2016.11.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Egy belga kis csapat a katari futball európai behatolási pontja

Hallottak már Eupenről? Valószínűleg nem sokan. Pedig a német ajkú kisebbség lakta, izgalmasnak nem nevezhető belga város az egyik legérdekesebb európai futballprojekt otthona, a katari futballálmok kapuja az öreg kontinensen. Persze a katari futballálmokat általában ennél magasabb szinten látjuk megvalósulni.

A magyarokat nem lehet Európából kikosarazni

Szerda este óta ünnepelnek a magyar kosárlabda rajongói. A férfi válogatott kijutása után a női nemzeti csapat is sikerrel vette az Európa-bajnoki selejtezőket, és csoportelsőként kvalifikálta magát a 2017-es csehországi kontinenstornára. Ez a kettős siker azért is elképesztő, mert legutóbb…

A lengyelek tudták kezelni a sikeres Eb-szereplést

A több helyen és többször elhangzott már, hogy a magyar futball nem tudta megfelelően kezelni a válogatott sikeres Eb-szereplését. Arról, hogy miként gondolkodnak a sikerről, üzletről Lengyelországban, Mitrovits Miklós, az Ekstraklasa szerkesztője beszélt a DIGI Sport Reggeli Start című műsorában. Mint mondta, a lengyel első osztály, az Ekstraklasa egy önálló üzleti alapon működő liga, amelynek alapvető célja a profitszerzés.

Nem magyar színekben indulni? Hosszú Katinka válaszolt – NSO

A háromszoros olimpiai bajnok Hosszú Katinka D. Tóth Kriszta Elviszlek magammal című műsorában vendégeskedett (a videó megtekinthető a WMN magazin YouTube-csatornáján), és bár az úszószövetséggel való vitájáról nem sokat beszélt, több érdekes téma is szóba került. Hosszú Katinka kicsit fáradtan szállt be az érte jövő autóba.

Repülőgép népszerűsíti a budapesti olimpiát

Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályázatát népszerűsítő festést kapott két repülőgép, amelyek közül egyet a Liszt Ferenc repülőtéren mutattak be csütörtökön. A sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes eseményen elhangzott, hogy mindkét gép a Wizz Air flottájában teljesít szolgálatot. A most bemutatott Airbus A321-es azonnal, míg az A320-as típusú december 1-jével csatlakozik a flottához.

NS: A magyar sportsiker a legfontosabb a lap számára – Szöllősi Gyö

A Mediaworks Kiadó vezetőségének döntése nyomán a lap korábbi újságírója, Szöllősi György váltotta Buzgó Józsefet a Nemzeti Sport főszerkesztői posztján. Az új főszerkesztő az M4 Sport televíziós csatorna Sportreggeli műsorában vázolta elképzeléseit a műsorvezető Kovács „Kokó” Istvánnak. „Több olyan folyamat van, ami alaposan átalakította a szakmát és a Nemzeti Sport pozícióját is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Tokió 2020: csökkenteni kell a költségvetést

A 2020-as tokiói olimpia szervezőbizottság mindent megtesz, hogy sikerüljön faragni az elszállt költségeken. A pályázatukban szereplő összeg közel háromszorosánál jelölnék...

Close