Sportszemle — 2016/11/24 at 06:30

Sportszemle 2016.11.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Harcolunk a magyarságunkért, az NB I-ben elveszne, amit képviselünk

Egy vérbeli ultra, főleg, ha az egyik legnagyobb csoport vezetője, általában kerüli a sajtónyilvánosságot. Így van ezzel az YBS első embere, Domonkos Roland is, azonban most kivételt tett, és a DAC stadionavatója előtt találkozott kollégánkkal, hogy meglepő őszinteséggel beszéljen a dunaszerdahelyi ultramozgalomról.

Újra magyarok nevétől fog zengeni a Bundesliga?

Fotó: Norbert Schmidt / Europress/AFP Ha ránéztünk a Bundesliga tabellájára tíz fordulót követően, a top négyből három csapatban is magyar szereplők nevével találkozhattunk. A tizenegyedik után hétből négy a mérleg, de az első helyen már magyar légiós, Gulácsi Péter gárdája áll.

Egy nap alatt 600 millió dollárt buktak az NBA legjobbján

Amióta Stephen Curry a hárompontosaival szupersztár lett az NBA-ben, ő is bekerült a – főleg – cipőkkel nagyot kaszáló játékosok közé. Curry marketingjogait az Under Armour szerezte meg, máig ő a legnagyobb név, aki a márkához igazolt, idén viszont megtorpant a Curry-mánia. Méghozzá nem is kicsit.

Nem háborúznak a valódi jóga oktatói

Főiskolai szinten, államilag szigorúan ellenőrzött keretek között képeznek jógaoktatókat, de az országos szabályozást ők is hiányolják. A hazai jógaoktatás szabályozatlanságáról szóló cikkünk folytatásaként bemutatjuk az Európában egyedülálló, akkreditált felsőfokú diplomát adó budapesti jógaképzést, mely a Bhaktivedanta Hittudományi Főiskolán zajlik. Üvegfalú monstrumépület helyett egy szépen felújított, takaros csillaghegyi villában tanítják a jógaoktatókat 2009 óta.

Foci-vb: 2018-ban jöhet a videóbíró, 2026-ban pedig 48 csapatos lehet a torna | 24.hu

A FIFA elnöke nem viccel, ha innovációról van szó.

Hihetetlen ugrás! Az osztrák negyedosztályból futhat be a magyar gó

A Mattersburg ugyan nem remekel az osztrák Bundesligában, hiszen 15 forduló után az utolsó, 10. helyen áll a tabellán, Varga Barnabás miatt azonban mégis érdemes odafigyelnünk az együttesre. A korábban Szombathelyen nevelkedő 22 éves csatár már évekkel ezelőtt lemondott arról az álomról, hogy profi labdarúgó váljék belőle, de az osztrák negyedosztályból hirtelen kiemelkedve ősszel már az élvonalban találta magát, a legutóbbi fordulóban, a St.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Jelentős személyi változások a MOB fontos pozícióiban

Nagy a mozgolódás a Magyar Olimpiai Bizottság élén. Távozik a főtitkár, valamint a marketing és kommunikációs igazgató is.

Close