Sportszemle — 2016/11/21 at 06:30

Sportszemle 2016.11.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hárommilliárdos adócsalás a magyar autósportban

A magyar autósportban dolgozó adócsalókat leplezett le a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV), adta hírül csütörtökön a Hír TV, amely úgy tudja, hogy hárommilliárd forint költségvetési csalásról lehet szó, amelyben a szponzoroktól érkező pénzeket osztottak vissza a támogatóknak. A nyomozók hét ember előzetes letartóztatását kezdeményezték, a csatorna szerint viszont a gyanúsítottak száma akár a százat is elérheti.

Infantino ötször ennyi csapatot szeretne látni a klub-vb-n

A jelenlegi hétről 32-re emelné a klubvilágbajnokságon szereplő csapatok számát Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség (FIFA) elnöke. Az olasz-svájci sportvezető 2019-től vezetné be az újításokat, a létszámnövelés mellett az időpontot is megváltoztatná: míg az idei torna hasonlóan a korábbi évekhez decemberben lesz, addig 2019-től június utolsó három hetében rendeznék a klub-vb-t.

Gyárfás veszettül ütésálló, de Hosszú kezében ott a végső fegyver | 24.hu

Egy hétfői, Borsban megjelent interjú indította meg a cunamit, amelyben Gyárfás Tamás azt találta mondani: a majd’ egyéves utolsó ügy óta békés egymás mellett élés van Hosszú Katinkáékkal. Pedig nagyon nincs, és ezt Hosszúék nyomban közleményben jelezték. A háromszoros olimpiai bajnok sorait így zárta: Gyárfás önként távolítsa el a magyar úszásra legártalmasabb tényezőt, azaz önmagát és mondjon le tisztségéről!

Kiírták a tendert az új Puskás-stadionra: felső ár nincs, de legyen kész 3 év alatt

A Nemzeti Sportközpontok a Közbeszerzési Értesítőben megjelentette pályázati felhívását a Puskás Ferenc Stadion rekonstrukciójának tervezési és kivitelezési munkálataira. A kiírás több ponton erősen megköti a tervezők kezét, illetve szorosnak tűnő határidőt ad a stadion felépítésére.

Szilágyi Áron: Keveset tudtam az emberi lélekről

Kilencévesen kezdett vívni, amikor nevelőedzője, Gerevich György lecsapott önre, miután az atlétikai edzéseken kiszúrta. Róla mindig rengeteget beszél. – Szeretek rá emlékezni. Épp nemrég beszélgettünk arról a csapattársakkal, hogy a mai válogatottból hárman is a tanítványai voltunk. Gyuri bácsi nyolc éve hunyt el, és egyszerűen fantasztikus, hogy a válogatott gerincét ennyi idő után is hozzá kötik.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Japán cég lett a Barcelona új mezszponzora

A japán Rakuten céggel kötött mezszponzori szerződést az FC Barcelona. A megállapodás a következő szezontól lép életbe, négy évre szól...

Close