Sportszemle — 2016/11/18 at 06:30

Sportszemle 2016.11.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kézilabda: diplomáciai siker, magyar tag az EHF vezetőségében – NSO

Óriási sportdiplomácia siker: Horváth Gabriellát négy évre beválasztották csütörtökön az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) kilenctagú végrehajtó bizottságába, vagyis elnökségébe. A Magyar Kézilabda-szövetség nemzetközi kapcsolatokért felelős főtitkárhelyettesét, a 37 éves Horváth Gabriellát nagy többséggel beválasztották a szervezet Sankt Wolfgangban (Ausztria) zajló kongresszusán az európai szövetség vezérkarába, a kilenctagú végrehajtó bizottságba.

Lenyűgözte a FINA főtitkárát, amit Budapesten látott

Villámlátogatást tett Budapesten Paolo Barelli, az Európai Úszó Szövetség (LEN) elnöke, aki Seszták Miklós fejlesztési miniszterrel, Gyárfás Tamással, a Magyar Úszó Szövetség elnökével és Kemény Dénessel, a Magyar Vízilabda Szövetség elnökével aláírta a 2020. évi Európa-bajnokságok rendezői szerződését. 2020-ban Budapest rendezheti az összes vizes Európa-bajnokságot.

Gyárfás több sebből vérzik, az úszók ellene fordultak

Amikor januárban Hosszú Katinka látványosan széttépte a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) által kínált havi egymillió forintos szerződést, még csak áttételesen lehetett látni, mi lehet a figyelemfelhíváson, valamint a deklarált elkülönülésen kívül a célja, de már sejteni engedte, hogy háború kezdődött az évtized legsikeresebb úszónője és Gyárfás Tamás között.

Hanga Ádám: „A mentális felkészültség elengedhetetlen” – NSO

Az első magyar kosárlabdázó, akit draftoltak az NBA-be. A spanyol Baskonia csapatkapitánya, meghatározó játékos a spanyol bajnokságban és az Euroligában egyaránt. A magyar kosárlabda-válogatott alapembere. Ő Hanga Ádám, aki a légiós szerepről, az NBA-ről és a sportkultúrák közötti különbségekről is beszélt. A Mindset interjúja. „A sikerhez a legfontosabb, hogy az ember soha ne adja fel.”

Télen elküldené motiválatlan focistáit a Fradi

A Ferencvárosnak tavaly 15 forduló után 40 pontja volt, míg idén 25 ponttal a harmadik helyen áll. Ráadásul a szezon elején rögtön kiesett a Bajnokok Ligájából a jóval esélytelenebbnek tartott albán ezüstérmes ellen. Vajon mi történt a játékosokkal? Thomas Doll…

Dárdai Pál: 100 éve a Herthánál vagyok, itt is maradok | 24.hu

Több ajánlata is van, de nem tervezi a váltást.

NB I: Nem ezzel kalkuláltunk – Csányi több nézőre számított – NSO

Csányi Sándor, az MLSZ elnöke több nézőt várt az NB I-es labdarúgó-mérkőzésekre a magyar válogatott Eb-szereplése után, ám szerinte nem szabad csak a stadionokba kilátogató emberek száma alapján ítélni. Csányi Sándor a 2020-as Európa-bajnokság budapesti logójának bemutatása után az M4 Sportnak beszélt a válogatott őszi szerepléséről, valamint az NB I-et érintő kérdésekről is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatták a 2020-as labdarúgó Európa-bajnokság budapesti logóját

Az UEFA szeptember közepén hozta nyilvánosságra a 2020-as Eb logóját. Azóta a rendező városok sorra mutatják be a saját változataikat.

Close