Sportszemle — 2016/11/14 at 06:55

Sportszemle 2016.11.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Ötször-tízszer több pénz, de se utánpótlás, se eredmények

Molnár Zoltán, a Magyar Edzők Társaságának (MET) elnöke szerint az olimpiai küzdősportokban nagyon kevés a nemzetközi szinten jegyzett, magas színvonalat képviselő magyar sportoló, írja az MTI. Erről a MET csütörtöki ülésén beszélt a riói szereplést értékelő sorozat részeként.

A sportolók akár a Facebook áldozataivá is válhatnak

Lehet tagadni, lehet mellébeszélni, de a közösségi oldalak (ezek közül is különösen a Facebook) mindennapi használata része lett az életünknek. A hétköznapi emberek mellett az élsportolók közül is sokan folyamatosan a világhálón lógnak. Ez a hatalmas virtuális „Hyde Park Speaker’s…

Magyar foci: hazug, igazságtalan és protekcionista a rendszer | 24.hu

Az azóta megdicsőült Bernd Storck antréjára nyilván kevesen emlékeznek, holott eléggé emlékezetesre sikeredett. Konkrétan berúgta az ajtót a “vadkeleten”. A nyári Eb-siker ellenére sem gondolom, hogy tévedhetetlen lenne, de az már akkor is elgondolkodtatott, amikor az első magyarországi munkanapján az egyik U-válogatott edzésén berohant a pályára és kivette az irányítást a magyar edző kezéből, mondván, “rosszul oktatja, vezényli a gyakorlatot”.

Megható veszprémi gesztus a Szeged kézicsapata felé

A Veszprém kölcsönbuszával tért haza szombati Bajnokok Ligája-mérkőzéséről Szlovéniából a MOL-Pick Szeged férfi

Haladás: Király Gábor díszpolgár lett Szombathelyen – NSO

Király Gábor megkapta a díszpolgári címet Szombathelyen. A 40 éves kapus ma ünnepélyes keretek között vehette át a megtisztelő címről szóló oklevelet. Király Gábor díszpolgár lett Megtisztelő meghívásnak tett eleget szombaton az utolsó válogatott meccsére készülő Király Gábor. A Haladás negyvenesztendős 107-szeres válogatott kapusát ugyanis Szombathely városának vezetői invitálták meg, és ünnepélyes keretek között bejelentették, hogy díszpolgári címet adományoznak neki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.11.11.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close