Sportszemle — 2016/11/10 at 06:30

Sportszemle 2016.11.10.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Csak az első helyet jegyzik meg, nem azt, hogy ott voltál

Miklós Edit a 2017-es alpesi sí-világbajnokságon éremért megy, a világkupákon is szeretne sorozatban benne lenni a legjobbak között. A lesiklás mellett pedig a szuperóriás-műlesiklásban is előrébb léphet. A szezonnak új edzővel és az eddigi legprofibb körülmények között dolgozva vág neki. Miklós Edit az előző szezonban nagyon stabilan versenyzett, lesiklásban 22.

A riói doppingminták több mint felével semmit se lehet kezdeni

Az augusztusi riói olimpián levett doppingminták több mint felével semmit se lehet kezdeni – állítja Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport

Freestyle-foci: Szász Kitti ezúttal leszorult a vb-dobogóról – NSO

Szász Kitti a negyedik helyen zárt a Red Bull Street Style londoni világdöntőjében. A korábbi kétszeres győztes, 25 éves magyar labdazsonglőr már az elődöntőben összekerült a későbbi győztes francia Melody Donchet-val.

Jön az újabb videós futballreform

A futball szabályalkotó testülete (IFAB) azt tervezi, hogy a csapatorvosoknak lehetővé teszik a videótechnológia használatát. A doktorok az ütközésekből eredő fejsérüléseknél szerezhetnének így plusz információkat, és ha kell, cserét javasolhatnak, vagy kérhetik a bírót, hogy állítsa meg a játékot. A testület márciusi ülésén szavaz a technológia bevezetésről.

Legyőzheti bárki az utolérhetetlen jamaicaiakat?

A kilencszeres olimpiai bajnok jamaicai Usain Bolt, illetve honfitársa, Elaine Thompson a favorit az év legjobbja címre a Nemzetközi Atlétikai

Ostábla-nagyhatalom lett Magyarország

Hallott már a backgammon nevű játékról? Ostábla néven is fut, és mi, magyarok elég jók vagyunk benne. A nemrégiben véget ért Európa-bajnokságról például kis híján érmet hozott haza a magyar válogatott. A backgammon – miképp az Európa-bajnokságot megjárt, általunk segítségül hívott Kenéz Attila kérésünkre magyarázza – a logikai játékokat a szerencsével kombinálja, pörgős, rengeteg gyors döntést és logikai következtetést igényel.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.11.09.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close