Sportszemle — 2016/11/04 at 06:30

Sportszemle 2016.11.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Néma csend borult a melbourne-i olimpiára

Az 1952-ben, Helsinkiben megrendezett nyári olimpiai játékokat a Magyar Rádió élőben közvetítette. Három évvel később, 1955-ben a rádió megkezdte az 1956-os melbourne-i olimpia közvetítésének előkészítését. Az 1956. november 22-én kezdődő ötkarikás játékokra Szepesi György utazott el. Innentől kezdve csend borult…

Hihetetlen, meglehet duplikálódik az újpesti futball | 24.hu

Egyre élesebb hangnemben zajlik az a mérkőzés, amit nem labdával, hanem paragrafusok mentén és a stadionfelújítást követő használat érdekében játszanak az Újpesti Torna Egylet, a profi futballklub vezetői és a Nemzeti Sportközpontok vezetői.

„Megtanítottak arra, hogy higgyek magamban” – Interjú Kapás Boglárkával

Noha csak 23 éves, már harmadik olimpiáján szerepelt. A klubváltás után hatalmas önbizalommal és küzdeni akarással vetette bele magát a felkészülésbe, melynek két remek helyezés lett az eredménye a riói olimpián. Amellett, hogy 400 gyorson 4. lett, 800-on egy fantasztikus eredménnyel a dobogóra is felállhatott. Kik voltak segítségére a felkészülés alatt?

Románia Magyarországot választotta a kosárlabda-Eb-re

A 2017-es férfi kosárlabda Európa-bajnokság kolozsvári csoportjában játszik a magyar válogatott – jelentette be csütörtökön a román (FRB) és a magyar szövetség (MKOSZ) közös kolozsvári sajtótájékoztatóján Horia Paun, a román szövetség elnöke. Az FRB vezetője elmondta, a döntés meghozatala könnyű volt, hiszen 2012 óta partneri, baráti kapcsolatot ápol a két szövetség, és ennek megkoronázása volt tavaly a közös rendezésű női kosárlabda Eb.

Dzsudzsák Balázs toronymagasan a legjobban fizetett magyar sportoló | 24.hu

Az első tízben hét labdarúgó van.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Interjú Mocsai Lajossal, a Testnevelési Egyetem rektorával

A Testnevelési Egyetemről mostanában sok hír jelenik meg. Egy éve égett le az atlétikai csarnok, illetve a magyar kormány több...

Close