Sportszemle — 2016/10/28 at 06:30

Sportszemle 2016.10.28.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kenderesi új dimenzióba helyezte a hamburger fogalmát

„Nagyon elfáradtam, rám férne egy pár sajtburesz – nyilatkozta a riói olimpia 200 méteres pillangóúszó döntője után Kenderesi Tamás, aki akkor még nem tudhatta, hogy ezzel egy új támogatót is megnyert

A hollandok többet tudnak úszóinkról, mint mi

Évente 60 ezer olyan csonttörést diagnosztizálnak Magyarországon, amely során az oszteoporózis, vagyis a csontritkulás szerepet játszik a súlyos sérülés kialakulásában. Meghatározó, hogy mennyit mozgunk huszonöt éves korunkig, és természetesen az is, gyerekként naponta sportolunk-e. Bár nem elsősorban ez volt a sportinnovációról szóló konferencia témája, Tóth Miklós, az eseményt szervező Magyar Sporttudományi Társaság elnöke többek között a fenti, közérthető információkat mondta el a jelenlévőknek.

Belülről forrong a legmagyarabb sportág | 24.hu

Az, hogy a magyar öttusa fennállása leggyengébb eredményét produkálta a riói olimpián. Nemhogy dobogón nem állt senki, hanem a legjobb 10-be sem volt magyar. Egy hónappal később, az év legfontosabb utánpótlás-versenyén, a junior világbajnokságon, a megszerezhető 21 éremből elhoztunk egyet. Katasztrófa. Én meg csak vártam és vártam.

Bárányos: A Barcelona vitt volna, a menedzserek áldozata lettem – N

Talán nem vállalunk túl nagy kockázatot azzal, hogy a 40 éves Bárányos Zsolt labdarúgó-pályafutása utolsó akkordjainak egyikét játssza az NB III-as Rákosmenténél. A hatszoros válogatott középpályás a magyar futball örök ígéreteinek népes táborába tartozott. 1998-ban még a Barcelonánál is járt, próbajátékon, a Nemzeti Sport Online-nak a Honvéd elleni kupameccs után elevenítette fel tanulságos történetét.

Egy titokzatos szponzora is van a budapesti olimpiának

Tizenkét szponzora van Budapest 2024-es olimpiai és paralimpiai pályazatának, jelentették be. A tizenkettőből egyelőre csak tizenegyet neveztek meg, az egyik cég egyelőre nem akarta, hogy nyilvánosságra hozzák a nevét, azt majd egy külön eseményen jelentik be, olvasható az Insidthegames-en. A szponzorok között nagy meglepetések nincsenek, a közlekedés szervezésében érintett BKK, BKV, Audi, Budapest Airport és a WizzAir is ott vannak.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Megvannak az NBA első mezszponzorai

A labdarúgásban bevett dolog, az NBA-ben viszont csak a következő szezonban indul a próbaidőszak a mezszponzorációval. A 30 klub egyedileg...

Close