Sportszemle — 2016/10/26 at 06:30

Sportszemle 2016.10.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Erős figyelmeztető jel a Forma-1-nek

A malajziai sportminiszter szerint az ázsiai országnak ki kellene vonulnia a Forma-1-ből, a sepangi pálya vezetője pedig úgy véli, hogy a Mercedes fölénye miatt kiveszett az izgalom a sorozatból. Az F1-es versenynaptárban 1999 óta megszakítás nélkül szereplő Malajziai Nagydíj mostani szerződése 2018-ig szól, de lehetséges, hogy a futam már jövőre sem szerepel majd a programban, legalábbis a rendezők szabadulnának a versenytől.

Elképesztő sokat veszített Rio az olimpiával

Túl sok volt Brazíliának két év alatt a világ két legjelentősebb sporteseményét, a labdarúgó-világbajnokságot 2014-ben és az olimpiát az idén megrendezni. Erre lehet következtetni az alig két hónappal ezelőtt befejeződött riói ötkarikás játékok első gyorsértékeléseiből. Abban, hogy ez így alakult, jelentős szerepe volt a világgazdasági feltételek megváltozásának.

Böde: Az őszinte gondolataimat úgysem mondhatom el

A 30. születésnapját hétfőn ünnepelte Böde Dániel, aki nem keresi a lehetőséget, hogy megjelenjen a médiában, mégis az egyik legnépszerűbb focista lett Magyarországon. “Nem kell ezt túlragozni – kezdte a Nemzeti Sportnak adott interjút. – Tíz éve játszom az NB I-ben, ennyi idő alatt megtanultam, milyen érzés labdarúgónak lenni.

A férfi, akit megkísértett a sátán

Fotó: Béres Attila / Magyar Nemzet – 1972. november 7-én kezdődött az én karrierem, akkor nyertem a nagyváltósúlyú bajnoki címet. De rájöttem, hogy másokat legyőzni nem igazán jelent örömet – említi középiskolai évei alkonyáról a világjáró férfi, hozzátéve, ebbe beletartozik a jégkorong közelében töltött időszak, ahol szintén nem a verseny, hanem a közösség miatt időzött.

Egy FIFA-döntés, amely tönkretett egy egész újpesti csapatot | 24.hu

Hamarosan folytatódik az utóbbi évek legizgalmasabb magyar sorozata, az Aranyélet. Ha te is nézted az HBO sorozatának első évadát, és már alig várod a következőt, neked szól az alábbi kvízünk. Válaszolj a kérdéseinkre, és nyerj egy különleges finomságokkal teli nasikosarat a tévézéshez!

Mourinho már rég felismerte, itthon még mindig nem látják be – NSO

A Nemzeti Sport Online az Eb után célul tűzte ki, hogy az előttünk álló hónapokban kiemelt figyelmet fordít a magyar futball olyan részterületei felé, melyek hosszú távon hozzájárulhatnak labdarúgásunk fejlődéséhez, népszerűségének növeléséhez. Foglalkoztunk már az utánpótlással, a marketing és a reklámpiac nyújtotta kiaknázatlan lehetőségekkel, a szurkolókkal, a futsalnak a nagypályás futballra gyakorolt jótékony hatásaival.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.10.25.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close