Sportszemle — 2016/10/25 at 06:30

Sportszemle 2016.10.25.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


54 óra alatt betelt az Ultrabalaton

Amíg idén 54 nap alatt telt meg a népszerű futóverseny, az Ultrabalaton nevezési listája, addig a jövő évi viadalhoz elég volt ehhez 54 óra, ezzel meg is dőlt az eddigi rekord. A XI. NN Ultrabalatonra 2017. május 19-21-én kerül majd

A futballvilág 20 legnagyobb hatalmú játékosügynöke

2016-10-22 10:45:01 A FourFourTwo.com exkluzív összeállítást közölt a modern futball sokat éltetett és sokat átkozott hőseiről, a játékosügynökökről. Angol kollégáink rangsorolták is őket a bemutatásuk mellett. Íme, a piac 20 legmenőbb nagyágyúja. 20. Base Soccer Agency 18. PRO Profil (Thomas Kroth) 17. FirstEleven ISM 14. Manuel García Quilon Pepe Reina és Rafa Benítez 12.

Kovács Ádám Zsolt 13 évesen nyert Európa-bajnokságot

Kovács Ádám Zsolt motorsport-történelmet írt a hétvégén: a 13 éves ráckevei motokrosszos megnyerte a hollandiai Arnhemben a szuperkrossz Európa-bajnokságot. Ilyen bravúrra még nem volt képes magyar versenyző. Fiatal kora ellenére számtalan kiemelkedő eredményt ért már el a magyar bajnokcsapat, a Team HTS KTM versenyzője, Kovács Ádám Zsolt, aki motokrosszban a világ élvonalához tartozik, ezt többször bizonyította az elmúlt években.

Gigacég szállt be a pénzzel a Pick Szegedbe

A Mol, a Konica, az OTP, a Pick és a Toyota után újabb komoly szponzor farolt be a Pick Szeged férfi kézilabdacsapata mögé, a KÉSZ Csoport. Az építő cég a szegedi utánpótlásba szeretne pénzt tenni, mint közleményükben írják, az egészséges életmódra szeretnék nevelni a fiatalokat.

Ecclestone: Olyan bajnokra van szükségünk, mint Hamilton | 24.hu

Hamarosan folytatódik az utóbbi évek legizgalmasabb magyar sorozata, az Aranyélet. Ha te is nézted az HBO sorozatának első évadát, és már alig várod a következőt, neked szól az alábbi kvízünk. Válaszolj a kérdéseinkre, és nyerj egy különleges finomságokkal teli nasikosarat a tévézéshez!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Bemutatták a 2018-as labdarúgó világbajnokság kabalafiguráját

A tigris, a kandúr és a farkas közül az utóbbi került ki győztesen. Több, mint egymillióan szavaztak, a farkasnak már...

Close