Sportszemle — 2016/10/24 at 06:30

Sportszemle 2016.10.24.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Fair Play-díjat érhet a magyar teniszező gesztusa

A 12-szeres ATP-tornagyőztes Tommy Robredo is indul a jövő heti, 64 ezer euró összdíjazású budapesti férfi tenisztornán, amelynek a BOK (volt Syma) Csarnok ad otthont, tudósított az MTI. A szervezők pénteki tájékoztatása szerint a 34 éves spanyol játékos az utolsó pillanatban jelezte részvételi szándékát, és végül Borsos Gábor nagylelkű gesztusának köszönhetően vehet részt a viadalon.

Európán kívüli döntőt tervez az UEFA elnöke

Aleksander Ceferin, az Európai Labdarúgó Szövetség elnöke azt tervezi, hogy Európán kívüli helyszíneken is megrendezhetik a Bajnokok Ligája döntőjét. Az UEFA szeptember közepén megválasztott szlovén elnöke azt mondta, nyílt pályázati eljárás keretében döntenék el, hol legyen a finálé, amely az európai klubfutballban a szezon csúcspontját jelenti.

Álomból valóság; futballinduló Pest megyéből

2016-10-21 11:01:28 A megyei futballvezetés köreiből származó ötlet alapján, Pataky Attila és Gömöry Zsolt – akik évtizedek óta alkotnak maradandót a magyar rockzenében az EDDA Művek tagjaiként – zenei munkásságnak köszönhetően elkészült a Pest megyei futballinduló, a „Piros-fehér-zöld”. A produkció közel negyven megyei település és sportklub összefogásának köszönhetően valósult meg.

Nagy László: A Barcának köszönhetem, hogy az vagyok, aki

A Telekom Veszprém szombaton a Barcelona otthonában lép pályára a férfi kézilabda Bajnokok Ligájában, ám Nagy László kézsérülése miatt nem játszhat volt csapata ellen, amelyben 12 évet töltött. Erről kérdezte egy spanyol lap. “Négy évvel azután, hogy elhagytam a csapatot, nagyon szerettem volna ismét pályára lépni a Palauban, még ha egy másik csapat mezében is.

Hatalmas megtiszteltetésben részesült Kassai Viktor | 24.hu

Hamarosan folytatódik az utóbbi évek legizgalmasabb magyar sorozata, az Aranyélet. Ha te is nézted az HBO sorozatának első évadát, és már alig várod a következőt, neked szól az alábbi kvízünk. Válaszolj a kérdéseinkre, és nyerj egy különleges finomságokkal teli nasikosarat a tévézéshez!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Ezért kezd 16.15-kor az El Clásicó decemberben

A spanyol bajnoki rangadó a kijejölt idősávban az angol Premier League mérkőzéseivel fog versenyezni a tévénézők kegyeiért. A Barcelona és...

Close