Sportszemle — 2016/10/21 at 06:30

Sportszemle 2016.10.21.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Könyv jelent meg a magyar futballválogatott Eb-útjáról

Bemutatták a Futball Eb 2016 – Az éjjel soha nem érhet véget! címmel a magyar labdarúgó-válogatott Eb-szerepléséről szóló könyvet csütörtökön, írta az MTI. “A portugálok elleni, utolsó csoportmeccs után kattant be, hogy gazdaságilag is megérheti egy könyv megjelentetése, illetve ez a csapat is megérdemli a megemlékezést.

A Fradi-edző is kipróbálta az új magyar őrületet

Két napja az aranylabdás Ronaldinho bemutatta a magyar érdeklődőknek a teqballt, melynek a magyar feltalálói remélik, 20-30 éven belül olimpia sportág lesz belőle. A cég az FTC-t pénzzel és sporteszközzel is támogatja, Thomas Doll vezetőedző sajtónyilvánosság előtt rögtön ki is…

Háborús időszak vár a Bajnokok Ligájára | 24.hu

Az Európai Labdarúgó Szövetség (UEFA) augusztus végén jelentette be, hogy megreformálja a Bajnokok Ligáját 2018-tól. A legjelentősebb változás, hogy az angol, olasz, spanyol és német élvonal első négy helyezettje automatikusan kvalifikál a csoportkörbe, ezzel feltöltve a 32 rendelkezésre álló hely 50 százalékát.

Kati néni: Nem keresek versenyzőt, és nem is fogadok be senkit – NS

Fábiánné Rozsnyói Katalin egy tanítvánnyal folytatja (Fotó: Koncz György) „Még edzősködöm, legalábbis szeretnék még edzősködni” – vágott a közepébe Fábiánné Rozsnyói Katalin a Magyar Edzők Társasága szerdai, Találkozás edzőlegendákkal elnevezésű rendezvényén, amelyen különböző sportágak képviselői műhelybeszélgetés keretében faggatták szakmai kérdésekről a 73 éves kajakos mesteredzőt.

Betépve játszottam az NFL-ben, és király volt

Betépve játszottam az NFL-ben, és király volt – Egy visszavonult amerikaifutballista, Eben Britton bevallotta, hogy volt olyan meccs, ami előtt közvetlenül szívott marihuánát. Soha nem ment olyan jól a játék neki, mint akkor. Nem ő a legdurvább eset, volt baseballozó, aki LSD hatása alatt játszotta élete meccsét.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.10.20.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close