Sportszemle — 2016/10/20 at 06:30

Sportszemle 2016.10.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Sosem volt olyan a BL-ben, amit a Leicester City tett

A Leicester 1-0-ra nyert a FC Köbenhavn ellen a Bajnokok Ligája-csoportkör 3. fordulójában. Az angol bajnok ezzel hibátlan mérleggel vezeti a csoportját. Arra pedig, hogy egy Bajnokok Ligájában bemutatkozó csapat három győzelemmel kezdjen, eddig csak négyszer volt példa. Az AC Milan, a Paris St-Germain, a Juventus és a Malaga volt eddig hibátlanul kezdő.

 

Lőw: Ennél jobb helyen nem lehetnék

Korábban írtunk az RB Lepizig történetéről egy átfogó cikket, melyből kiderül, hogy a klubot 2009-ben alapították az akkor ötödosztályban szereplő SSV Markranstädttel együttműködve. A lipcsei klubba 100 millió eurót fektettek be az első tíz év során, és hét év alatt sikerült öt osztályt előre lépve a német élvonalba felküzdenie magát a Lipcsének, így a Bundesligában újra szerepel az egykori keletnémet labdarúgóklub.

Kézilabda BL: Öt győri játékos és két magyar aréna a legjobbak között | 24.hu

Kollégái Ambros Martínt választották az álomcsapat vezetőedzőjének.

Darts: sportdiplomáciai siker, nagy versenyt rendezhetünk – NSO

Sportdiplomáciai sikert könyvelhet el a hazai dartstársadalom: Magyarország nyerte el a 2018-as felnőtt steel Európa-bajnokság rendezési jogát. Az elismerésben jelentős szerepet játszott a nyáron nagy sikerrel megrendezett magyarországi ifjúsági Eb. A számos dicsérő levelet követően a Magyar Dartsszövetség úgy határozott, hogy pályázik a 2018-as felnőtt Európa-bajnokságra.

Sosem tudtam, miben sántikálnak, ezért távoztam

Ross Brawn 2013 végén, a Mercedes sikereinek kezdetén váratlanul távozott a Forma-1-ből, otthagyta a csapatot. Előző évben egy, abban a szezonban három versenyt nyertek, megérkezett Lewis Hamilton az ő kérésére, és nagy erőkkel dolgoztak a turbómotoron: egyértelműen sejteni lehetett, hogy küszöbön áll a nagy siker, a csapat mégis lelépett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Teqball leigazolta Ronaldinhót

Az aranylabdás világklasszis, aki már eddig is használta és népszerűsítette a magyar terméket, mostantól a Teqball hivatalos globális nagykövete. Ronaldinho...

Close