Sportszemle — 2016/10/18 at 06:30

Sportszemle 2016.10.18.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Már a ManUnited mezéből adják el évente a legtöbbet

A Manchester United adja el a legtöbb mezt évente, a manchesteriek a Real Madridot előzték meg a listán. Angol fölény a listán, csak egy olasz és két német az első

Győztesnek lenni nehezebb, mint másodiknak

Biztosan előfordult már önnel is, hogy egy többnapos buli feldobott állapota után csak ült otthon a sötét szobában, és azon túl, hogy nosztalgiával gondolt vissza az elmúlt napok pörgésére és eufóriájára, semmi másban nem lelte örömét, és az egész hétköznapi élettől elment a kedve.

Így kellene megmenteni a magyar röplabdát

A világon az egyik legnépszerűbb sportág a röplabda, közben itthon az utóbbi időben teljesen ellehetetlenült. A női válogatott sokszor amatőr körülmények között készülve jutott ki zsinórban kétszer is az Európa-bajnokságra. A látványsportágak több milliárdos tao-pénzekkel gazdálkodhatnak, miközben a Magyar Röplabda…

Máris új szabályokat hozott a FIFA a 2018-as vb-re

2016-10-17 18:58:38 Nem lehet például a vb-stadionokban koncertet tartani. Marseille-ben jelentős károkat okozott az AC/DC-koncert, Oroszországban ezt már el akarja kerülni a FIFA (fotó: durevealimage.net) Még csaknem két év hátra van a 2018-as oroszországi világbajnokságig, de a FIFA máris hozott a vb-re vonatkozó új szabályokat. Az egyik módosítás a csoporton belüli sorrend eldöntésére vonatkozik.

DVTK: a Fradi elleni meccs lesz az utolsó a régi stadionban – NSO

Eljött a búcsú pillanata – számolt be róla a labdarúgó NB I-ben szereplő DVTK hivatalos honlapja: a Diósgyőri Stadionrekonstrukciós Kft. hivatalos tájékoztatása szerint a DVTK 2016. október 29-én, a Ferencváros ellen játszhat utoljára hazai pályán a Diósgyőri Stadionban.

A magyar foci átka: “Fos vagy fiam, de nyugi, szar még lehet belőled!” | 24.hu

Kőszegi Kristófról legfeljebb csapattársai hallottak. Egyelőre. A fiatalember májusban töltötte be a 16. életévét. Pályafutása legnagyobb részét eddig az UTE-ben töltötte, négy éven át öltözött hétvégente lila-fehérbe, aztán egyre többször csak felvette a mezt, majd két óra múlva szárazon visszaadta. Emiatt kétéves keringőbe kezdett.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A Chelsea kivásárolta magát az adidas szerződésből, hogy Nike mezbe öltözhessen

A kékek annyival jobb ajánlatot kaptak a Nike-tól, hogy megéri idő előtt váltaniuk. Bár még így is van olyan csapat...

Close