Sportszemle — 2016/10/14 at 06:30

Sportszemle 2016.10.14.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Miért kell üvölteni egy tízéves gyerekkel?

Nemrég elvetődtem egy Bozsik-program keretében szervezett labdarúgótornára. Különös tapasztalat volt. Aki nem tudná, az ország egész területére kiterjedő Bozsik-program a 4-14 éves korosztályt hivatott bevonni a labdarúgásba, és korszerű képzést nyújtani a részvevő gyerekeknek. A 2002-ben indított, majd 2011-ben lényegében újjáélesztett program a magyar labdarúgás tömegesítésének záloga, jövőbeni sikereinek alapköve.

Amatőrnek tartják a szövetséget az Eb-re kijutott röpis lányok

Kicsit unják már a rántott húst a magyar női röplabda-válogatott tagjai, de így is bravúrt bravúrra halmoznak. Dobi Edináék a románok kiejtésével ismét kijutottak az Európa-bajnokságra, ez azért is nagy szó, mert a játékosok szerint amatőrként működik a Magyar Röplabda…

A horgászok kivetették a hálójukat az olimpiára

Betörnének az olimpiára a pecások, de a kritikusaik szerint túl unalmas sport a horgászat ehhez. A baseball és a gördeszka mindenesetre már ott lesz Tokióban 2020-ban. A világ egyetlen horgász olimpikonját viszont azóta sem találják.

Mutatjuk a budapesti olimpia elképesztő látványterveit | 24.hu

Másfél évig ötvenen dolgoztak a terveken.

Asztalitenisz Eb: negyvennégy ország 254 játékosa Budapesten – NSO

Negyvennégy ország 254 játékosa, köztük 12 magyar indul a jövő keddtől vasárnapig tartó budapesti asztalitenisz Európa-bajnokságon, amely 34 év után tér vissza a magyar fővárosba. Póta Georgina (jobbról a második) szeretne végre EB-elődöntőt játszani egyesben (Fotó: Földi D.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Itt az első Federer által ihletett teniszütő

A Wilson 2016. júliusában jelentette be a legújabb teniszütője, a Pro Staff RF97 érkezését. Az ütő nemcsak attól különleges, hogy...

Close