Sportszemle — 2016/10/13 at 06:30

Sportszemle 2016.10.13.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Öt éve Rubik-kocka-versenyen indult, most a Vidi szupertehetsége

Ante Solomun 2011-ben részt vett a horvát Rubik-kocka-bajnokságon, ahol több versenyszámban indult. A karikavarázs-versenyen például a 17. lett Facebook / Ante Solomun, vidi.hu „Nem csak pénz kérdése egy átigazolás” – ezt Henning Berg, a Videoton FC jelenlegi szakvezetője nyilatkozta a Csakfoci.hu-nak az átigazolási időszak lejárta után.

Sztárok nélkül, B csapattal jön az MTK stadionavatójára a Sporting

Kitalálni sem lehetne nagyobb vesszőfutást, mint ami az MTK új stadionja körül zajlik. Először a betonfalakkal sokkolták a közvéleményt, aztán pornófilmmel avatták a kijelzőket, ám az igazi botrány csak most készül. A Sporting CP ugyanis egész biztosan nem a beharangozott legerősebb összeállításában érkezik Budapestre, legalábbis ezt állította nekünk a csapat képviselője, és a legnagyobb portugál sportlap munkatársa is.

A svédek ellen zárja az évet Bernd Storck csapata

November 15-én, két nappal az Andorra elleni vb-selejtező után egy barátságos meccsel zárja az évet Bernd Storck csapata. Az ellenfél Svédország lesz, akivel most kivételesen nem kerültünk egy csoportba. “A mérkőzés megfelelő alkalom lesz arra, hogy méltóképpen búcsúztassuk el a közelmúlt emblematikus labdarúgóit, akik visszavonulnak a válogatottól” – olvasható az MLSZ honlapján.

Borkai: Nem kell lesütnöm a szemem

Borkai Zsolt, a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) elnöke továbbra is szoros együttműködést tart fontosnak az Emberi Erőforrások Minisztériumával (Emmi) azután, hogy a kormány hétfői előterjesztése alapján átalakul a magyar sport irányítási és finanszírozási rendszere. A MOB vezetője szerdai sajtótájékoztatóján kifejtette, a magyar sport akkor tud továbbmenni, ha nem a pénz, hanem a szakmaiság a fontos, tudósított az MTI.

Három új taggal bővült a Magyar Olimpiai Bajnokok Klubja | 24.hu

Csak négyévente, az olimpiák lezárásakor kerül sor új tagok felvételére.

FTC: napokkal a derbi előtt telt ház tombol majd a Groupamában – NS

Az angol Depeche Mode zenekar milánói sajtótájékoztatóján jelentette be 2017-es világturnéja európai állomásait – a budapesti helyszín 2017. május 22-én a Groupama Aréna, melyben ez lesz az eddigi legnagyobb zenei esemény. A koncert után még lesz labdarúgó-mérkőzés is a 2016-17-es idényben.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.10.12.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close