Sportszemle — 2016/10/11 at 06:30

Sportszemle 2016.10.11.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Irtást tervez a FIFA új elnöke

Gianni Infantino, a Nemzetközi Labdarúgó Szövetség elnöke aggodalmát fejezte ki a futballisták játékjogának harmadik féllel történő megosztása miatt, és szerinte a FIFA-nak új intézkedéseket kell bevezetnie, hogy kezelje a

Az ember, aki vízilabdára született

„Amikor elszakadt a combizma, nem tudta folytatni a játékot a pekingi olimpiai döntőben, pedig az első két negyedben két gólt is dobott. Úgy kellett volna lejátszani a hátralévő nem kevés időt, hogy ő már nincs. Amikor kijött a partra, megkérdeztem tőle még egyszer: biztos vagy benne, hogy nem tudsz játszani?

Női röplabda – NSO

A magyar női röplabda-válogatott rendkívül izgalmas körülmények között, az elveszített első játszma után aranyszettben harcolta ki az Európa-bajnoki részvételt Románia ellen a vasárnap esti érdi selejtező-visszavágón. Horváth Dóra Románia ellen is húzóembere volt a válogatottnak (Fotó: hunvolley.hu/Muzslay Péter) Jan De Brandt együttese – amely tavaly Belgiumban 28 év után szerepelt újra kontinensviadalon – szombaton, a párharc első felvonásán 3:0-ra kikapott.

Belebukott a riói szereplésbe a Magyar Olimpiai Bizottság

Belebukott a riói szereplésbe a Magyar Olimpiai Bizottság – A kormány átszervezi a sportot, a MOB-tól a Balog-minisztériumhoz kerül a pénzosztás, mert Orbán Viktor nem elégedett a 8 arannyal. Már Rióban felmerült a módosítás, most már itt a törvénytervezet is. A MOB szerepe formálissá válik.

Hertha: Itthon kinevettek, kint megkaptam a tiszteletet – Kis – NSO

Amint arról az előző héten több alkalommal is beszámoltunk, Kis János futsaledző Dárdai Pál meghívására két edzést is tartott a Hertha BSC labdarúgócsapatának. A szakember hazatérése után a DIGI Sport Reggeli Start című műsorának volt vendége Krizán Sándorral, akivel közösen dolgoznak azon, hogy a futsal segítségével tudják előrevinni a magyar labdarúgást.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Virtuális valóság alkalmazást adott ki a Manchester City

Különleges élményben lehet része a Manchester City szurkolóinak, akik kipróbálják a klub új VR-appját: a virtuális valóságban nézhetnek meccset. Egyelőre...

Close