Sportszemle — 2016/10/07 at 06:30

Sportszemle 2016.10.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Márton Anita: szponzorok híján festenie kell

A hagyományos Tisza-kupa atlétikai versenyen részt vett és nyert is a riói olimpián bronzérmes Márton Anita, aki lehangoló magyarázattal szolgált festékes hajára. – Bocsánat, ha festékes a hajam – szabadkozott a tévés kollégáknak az olimpiai bronzérmes Márton Anita, mielőtt kamera elé állt.

 

Nagy Ádám, aki tanulni ment a játékostemetőbe

Hogy néz ki egy heted, edzés szempontjából? Egy olyan héten, amikor csak vasárnap játszunk, a hétfő pihenőnap, a kedd és a szerda nagyon erős, akkor kapjuk meg a legnagyobb terhelést. Azután már egyre inkább a meccsre figyelve készülünk, de még a csütörtök is elég kemény. Az edzéseken milyen nyelvet használtok?

Magyar tagja is van a jégkorong edzőbizottságának

Majoross Gergely személyében magyar tagot választottak be a Nemzetközi Jégkorong Szövetség edzői

Az átkosban nem tornáztatták annyit a diákokat, mint most Debrecenben

Mi indokolta, hogy a szenátus a hallgatókat olyan tagsággal ruházza fel, amelyre azok esetleg nem is tartanak igényt? Erre a kérdésünkre a DE azt a választ adta: „Célunk, hogy egyetemünk polgárai tanulmányaik­ mellett az egészségtudatosság és a sportszerető egyetemi közösség iránt is elkötelezettek legyenek.

Kár a gőzért, a NOB elveszítette a doppingellenes harcot

A Nemzeti Doppingellenes Szervezetek Intézete élesen kritizálta a Nemzetközi Olimpiai Bizottságot, amely – megfogalmazása szerint – elveszítette a doppingellenes harcot. Az 59 tagszervezetet tömörítő intézet csütörtöki közleménye szerint a NOB cserben hagyta a tiszta sportolókat az augusztusi Rio de Janeiró-i olimpián.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.10.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close