Sportszemle — 2016/10/06 at 06:30

Sportszemle 2016.10.06.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Michelisz a vb-címért megy 2017-ben

Eddig is úgy tűnt, hogy 2017-ben óriási esélye lesz a Hondának, és így Michelisz Norbertnek is a vb-címre a túraautó-világbajnokságon, ezt pedig legutóbbi blogbejegyzésében a magyar pilóta is megerősítette, hiszen arról ír, hogy „2017-ben a világbajnoki címért harcolnék”.

A nemzeti ligák fúrhatják meg a 2018-as szuper BL-t

Az európai profi ligák szakszervezete kritizálja a labdarúgó Bajnokok Ligája reformját. Még a spanyolok és az angolok sem támogatják, elbukhat a kezdeményezés. Az érdekképviseleti szervezet elnöke, Lars-Christer Olsson szerdán elmondta, hogy a tagságuk majdnem egyhangúlag ellenzi a változásokat, többek között az angolok és a spanyolok is.

„Az első maraton olyan, mint az első tanító néni”

Külön kérni sem kellett az újságírókat, hogy a gigantikus budapesti futóeseményből ne azt emeljék ki, hogy a 28 ezer rajthoz állóval nem dől meg a Spar-maraton részvételi rekordja. Ugyanis annyi hasznos információt osztottak meg a nyilvánossággal, illetve a szombaton és vasárnap Budapesten autóval közlekedni kívánókkal. Kezdjük az elején!

Pénz kell a világranglistás sikerekhez, és úgy tűnik, most van

Junior Grand Slam-bajnokaink, korosztályos világelsőink nekünk is vannak – a napjainkban is versenyzők közül Babos, Fucsovics Márton, az ifjú Gálfi Dalma, Stollár Fanny, Valkusz Máté is büszkélkedhet ilyen bravúrokkal -, mégis a szomszédoknál az előny… Gálfi Dalma tavaly a juniorok között megnyerte a US Opent Teknős Miklós / Népszabadság Hogy miért?

Egy budapesti olimpiát nem a budapestiek, hanem a falvak támogatnának

Meglepőnek nem igazán nevezhető, de fontos jellemzőkre rávilágító eredménnyel zárult az Index és a Závecz Research közös felmérése, amelyet a tervezett 2024-es budapesti olimpiával kapcsolatban készítettünk. Az 1003 fős mintán elvégzett közvélemény-kutatásban arra voltunk kíváncsiak, hogy a magyar közvélemény szeptember végén miként viszonyul egy esetleges magyar olimpiához, ha erről a kérdésről a következő vasárnap kellene szavaznia.

Kilencven év után lehet magyar síugró az olimpián

Ha nem is dédelgethetünk olimpiai érmes álmokat, annyi azért biztosan állítható: Vörös Virágnak minden esélye megvan arra, hogy két év múlva ott legyen a pjongcsangi téli olimpián. Az élmezőnytől ugyan még messze van a kőszegi gimnazista, de rohamtempóban fejlődik, és…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Filmsztárokkal és zenészekkel bővült a UFC tulajdonosi köre

Egyszerre egy rakás híres ember szállt be a világ legdinamikusabban növekvő küzdősport sorozatába. A UFC júliusban 4 milliárd dollárért cserélt...

Close