Sportszemle — 2016/10/04 at 06:30

Sportszemle 2016.10.04.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Elkészült a MOB riói értékelése

Londontól Rióig címmel elkészült a Magyar Olimpiai Bizottság értékelése a riói játékokról, a kötetet Borkai Zsolt elnök hétfőn nyújtotta át Balog Zoltánnak, az emberi erőforrások

Jövőre Budapestre jöhet az NHL

Sikeres utat és tárgyalássorozatot tudhat maga mögött Kovács Zoltán, a Magyar Jégkorong Szövetség főtitkára, aki az NHL vendégeként volt jelen a Torontóban rendezett Világkupán. Konferencián szólalt fel. „Mark Black, az NHL nemzetközi kapcsolataiért és speciális eseményeiért felelős alelnöke már Szentpéterváron személyesen látta a magyar csapatot játszani, és szurkolóink aktivitásával együtt nagyra értékelte a teljesítményünket – kezdte a jégkorongblog.hu-nak adott interjút az MJSZ-főtitkár.

Cseh László Amerikában is nagy durranás, mutatjuk mekkora | 24.hu

Cseh László szép számú nézőközönség előtt lépett fel és tartott motivációs előadást a The Cosmopolitan of Las Vegasban. Edzője a hogyan továbbról is beszélt.

A PL-be lőtte csapatát, majd öngyilkos akart lenni, most csődbe men

Magáncsődeljárás megindítását kérte Dean Windass, a Hull City egykori futballistája a londoni csődbíróságon. A 47 éves hulli klublegenda 18 éves karrierje után lejtőre került – története több szempontból is tanulságos. Windass a csúcson, a Hull 2008-as playoffsikere után (Fotó: Action Images) Windass – akinek önéletrajza a „Cigányfalvától a Premiershipig” alcímmel jelent meg – a Hull City ifjúsági játékosaként kezdte pályafutását, de a „tigrisek” kirúgták, mondván, hogy nem elég tehetséges.

A tervező szerint parádés katlan lesz az MTK új stadionja

Bordás Péter, a BORD Építész Stúdió felelős tervezője szerint a kis hely és a tömegérzet miatt kellett a kapuk mögé falat húzni az új Hidegkuti Nándor Stadionban. A tervező a DigiSport Reggeli Start című adásában elmondta, hogy egy elképesztően beszorított területre kellett tervezni a stadiont, az egyik oldalán a combino, a másikon egy töltésen egy másik villamos megy, ráadásul az UEFA szabályai miatt 90 fokkal el kellett forgatni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.10.03.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close