Sportszemle — 2016/09/30 at 06:30

Sportszemle 2016.09.30.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


A WADA-nál úgy érzik, biztonságos a rendszerük

Az orosz hekkercsoport által szerzett bizalmas információk ellenére a Nemzetközi Doppingellenes Ügynökség szerint a sportolóknak nincs miért aggódniuk, a szervezet elektronikus adatbázisa, az ADAMS ugyanis

Budapest húzta ki a súlyos bajból a NOB-ot

Róma visszavonja pályázatát a 2024-es olimpia megrendezésére, így Budapest mellett már csak Los Angeles és Párizs maradt versenyben, jelentette az MTI. A római városi tanács csütörtökön Virginia Raggi főpolgármester múlt szerdán bejelentett döntése mellé állt, vagyis nem támogatja a pályázatot a 2024-es nyári játékokra. A küldöttek 30:12 arányban szavaztak a jelentkezés ellen.

Bundesliga: történelmi újítás, forradalmasított edzésmódszer Szalai

A német élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Hoffenheim az első olyan csapat a Bundesligában, amely a hatékonyság érdekében drónt is bevet a tréningeken. Drón a Hoffenheim keddi edzésén (Fotó: APF) A Szalai Ádámot is foglalkoztató együttes úgy edzett kedden, hogy a pálya felett egy drón repkedett – írja a Bild.

Nincs még egy fociliga, ahol ekkorát lehetne sikkasztani

A horribilis pénzekről szóló új tévés szerződésekkel tovább szárnyal a Premier League, de a jelek szerint ez nem csak a legális oldalon nagy üzlet. A Telegraph által kirobbantott korrupciós botrány azt mutatja, hogy a profizmus álcája mögött sok szereplő magától…

Miklós Edit és a nagyra törő álmok

Fotó: Gian Ehrenzeller / MTI/EPA Edző nélkül küzdötte végig az elmúlt szezont Miklós Edit az alpesisí világkupa-sorozatában, a szocsi olimpia hetedik helyezettje májusban a Magyar Síszövetséggel közösen jelentette be, hogy megtalálták számára az ideális trénert a svájci Stefan Abplanalp személyében. Úgy tűnik, a szakember jó választásnak bizonyult, Miklós Edit ugyanis pozitívan értékelte az eddigi munkakapcsolatot.

Fotó: ilyen focipálya sem épült még – a kapus nem látja a másikat –

Nincs túl sok felhasználható szabad terület Thaiföld fővárosa, Bangkok rendkívül zsúfolt, sűrűn lakott Khlong Toei kerületében, így alaposan át kell gondolni, hogyan használják ki a legjobban a lehetőségeket. A gondolkodás hasznos, kis fantáziával párosítva gyakran forradalmi ötleteket szül. Így történt ez most is. És még jól is néz ki.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Emberszabású robotokkal dobja fel a szurkolói élményt a Manchester City

A Ubtech nevű kínai céggel indított innovatív együttműködést a klub. Exkluzív tartalmat és egyedi élményeket ígérnek.

Close