Sportszemle — 2016/09/29 at 06:30

Sportszemle 2016.09.29.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Máris változtatnak a “budapesti olimpiai” helyszíneken

Máris módosult a majdani lehetséges és többek által vizionált 2024-es budapesti olimpia néhány helyszíne. A Fővárosi Közgyűlés szerdai ülésén a nemzetközi sportszövetségekkel való egyeztetések nyomán módosították a pályázat alapját képező helyszínkiválasztási javaslatot, írja az MTI .

Pingpongforradalom: ezentúl szélben is lehet játszani

Úgy tűnik, megoldották a szabadtéren asztaliteniszező hobbijátékosok legnagyobb problémáját. Itt a sportág új változata, a TTX, nehezebb labdával, olcsó ütőkkel, továbbá modern szabályokkal és trendi asztalokkal. Bosszankodott már a szomszéddal vívott pingpongmeccsét feldúló hirtelen szélrohamok miatt? Jó hírünk van, nemrég feltalálták azt a játékot, ami szinte minden elemében asztalitenisz, de szélben is simán lehet játszani.

Ha élnek az eséllyel, világsztárok is lehetnek

Ha élnek az eséllyel, világsztárok is lehetnek – A 16 éves Csoboth Kevin a Kozármislenytől került a portugál Benficához. Az Ajax is lecsapott két fiatal magyarra, a Stoke és a Vitesse is felfigyelt a 2000-es korosztályra. Ők menthetik meg a magyar focit, szerdától selejtezőt játszanak.

Jobban szerepelhettünk volna Rióban?

Vélhetően a lavinát a riói olimpia egyik éremesélyese, a 90 kilós dzsúdós, Tóth Krisztián indította el, amikor egyrészt teljesen váratlanul kiesett a második fordulóban a nyári játékokon, majd a történtek után kifakadt, hogy „agyonnyomja az olimpia” a magyar sportolókat, mert ahogy hozzátette, „otthon senkinek nem felel meg semmi”.

Olimpiai bajnokunkat beválasztották a vívósport halhatatlanjai közé | 24.hu

A novemberi moszkvai kongresszuson iktatják be Szabó Bencét.

Férfi kézi BL: Nagy László az álomcsapatban, a csarnokok közt a ves

Az európai szövetség a férfi kézilabda Bajnokok Ligája főtábláján részt vevő csapatok vezetőedzőivel az idén is megszavaztatta a sorozat legjobb játékosait posztok szerint. A szakemberek voksai alapján Nagy László, a Telekom Veszprém jobbátlövője is bekerült az álomcsapatba, melynek képzeletbeli vezetőedzője Talant Dujsebajev, a magyar válogatott korábbi szövetségi kapitánya.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Mihók Attila veszi át a budapesti olimpiai pályázat vezetését

Október közepétől a korábban a Mediaworks-öt és a Ringiert is irányító szakember áll a Budapest 2024 élére. Mihók Attila a...

Close