Sportszemle — 2016/09/27 at 06:30

Sportszemle 2016.09.27.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Pars Krisztián: Rendbe szeretném tenni magamat

Pars Krisztián, ha tehetné, a 2016-os évet kitörölné az életéből. Négy éve 80,59 méteres dobással lett olimpiai aranyérmes, idén ennél jóval gyengébb eredménnyel, 75,28-cal hetedik lett Rióban. Nem ő bukta a legnagyobbat, hanem a toronymagas favoritnak kikiáltott lengyel Pawel Fajdek, aki 28 győztes versenye után már a döntőbe vezető úton elhasalt.

Több sportág is betörne a kínai piacra

A Shanghai Warriors és a Beijing Guardians amerikai futball csapatok összecsapása. Kína erre is ráharapott Fotó: Shanghai Warriors / facebook Idén már két nagyobb cikket is szenteltünk annak, hogy a kínaiak rengeteg pénzt ölnek a labdarúgásba – külhonban és odahaza egyaránt. A kínai fociboomnak több oka is van, fenti cikkeinkben hosszasan elemeztük ezeket.

Már-már művészet: Dárdai tökéletesen nyúl bele a meccsekbe | 24.hu

Eddig nagyon ért a cserékhez a Hertha magyar edzője.

Tóth Tamás: A legfőbb tanulság, hogy nem kell görcsölni

Tóth Tamás, a riói paralimpián a magyar küldöttség egyetlen aranyérmét nyerő úszó arról beszélt az Origónak, hogy mi lehet a Vasas riói sikerinek a titka, milyen volt végtaghiánnyal felnőni és igazságosnak tartja-e a paralimpikonok jutalmának csökkentését. Hogyan éled meg, hogy te lettél a riói magyar paralimpiai csapat egyetlen aranyérmese?

Játszhatnának a vb-n és az Eb-n a ki nem jutó sztárok?

2016-09-26 21:18:18 A jégkorongban már hódít a Rest of Europe csapat. Robben aligha maradhatna ki egy Rest of Europe-csapatból (fotó: Reuters) Most zajlik Torontóban a jégkorong Világkupa, amellyel az az NHL célja, hogy az olimpiát és a világbajnokságot is háttérbe szorítva, a sportág legrangosabb válogatott eseményévé változtassa.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.09.26.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close