Sportszemle — 2016/09/26 at 06:30

Sportszemle 2016.09.26.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Megdőlt a lélegzetelállító és egyben gyilkos verseny rekordja

Karl Meltzer rekordnak számító 45 nap, 22 óra és 38 perc alatt teljesítette az Egyesült Államok egyik legdurvább ultramaraton-versenyét, a 3524 kilométeres Appalachian Trailt, amelynek útvonala gyakorlatilag az Appalache-hegység vonalán vonul végig. A verseny augusztus harmadikán rajtolt, 11 ezren indultak el rajta, de Meltzernél nem volt gyorsabb sem most, sem pedig az Appalachian Trail történetében.

Nevetséges, hogy Bernie mennyi pénzt hagy a Forma-1-ben

A Szingapúri GP-n a Forma-1-tulajdonosváltás után a sorozat új vezetője, Chase Carey nyilatkozott az F1 jövőjéről, most a tulaj Liberty Media CEO-ja, Greg Maffei kissé részletesebben is beszámolt róla, mit értenek az alatt, hogy “új szintre emeljék a Forma-1-et”. Mindketten azt mondják, kiaknázatlan lehetőségek vannak, ezek közé tartoznak a helyszínekkel kapcsolatos opciók: hol és mennyi verseny van jelenleg?

Játék a tűzzel az olimpiai propaganda

Azokon a tájakon nagy hagyománya van a polgárok közvetlen pénzügyi felelősségének, aminek minálunk a Horthy-rezsim óta nincs tradíciója. „A fejlesztések tekintélyes hányada a rendezéstől függetlenül végbemenne”Veres Viktor / Népszabadság Tehát az itteni szervezőknek azt kell kihasználniuk, hogy hazánkban az emberek kevésbé tudatosak és öntudatosak? Nem.

Filmmel emlékeztek a riói úszósikerekre

A riói nyári olimpián aratott magyar úszósikerekről emlékeztek meg szombaton a sportági szövetség (MÚSZ) új székházában sportolók, szakvezetők, edzők és

Oaklandben kimaxolták a kaepernickezést | 24.hu

Itt egy újfajta tiltakozás az amerikai himnusz mellé.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Amit az európai labdarúgás szponzori ügyleteiről tudni érdemes

Alapos tanulmány készült a szponzori megállapodásokról az európai klub futballban. Bemutatunk néhány érdekes adatot!

Close