Sportszemle — 2016/09/23 at 06:30

Sportszemle 2016.09.23.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Százmillióba kerül, hogy valakiből teniszsztár lehessen

Babos Tímea jól szerepel, de a magyar tenisz mai állapota ettől még egy baleset utáni rehabilitációra hasonlít. Nemrég a bajnoki döntőn még a játékosok szedték a labdát, a szövetség munkatársai fél évig nem kaptak fizetést. Demográfiai csapda fenyeget, közben tehetségeket…

A Forma-E-nek már sikerült, amiről az F1 még álmodik

Pont a hétvégén, az F1 honlapjának adott exkluzív interjújában beszélt arról a Forma-1 új főnöke, Chase Carey, hogy az amerikai terjeszkedés fő célpontjai a nagyvárosok lesznek. Carey hármat nevezett meg: Miamit, Los Angelest és New Yorkot, mint ilyen kiemelt célpont.

Új Puskás-stadion: 5 év a csúszás

Fotó: Nemzeti Sportközpontok / MTI Futókörös gigastadion? Két aréna egymás mellett? Vagy három? Mikorra kellene vagy kellett volna elkészülnie? Mennyibe kerül? Mekkora lesz? Másfél évtizede hajtják a nép stadionjának rekonstrukcióját, ez idő alatt nem keveset változott a projekt mérete, ára és tartalma sem – ezt tekintjük át most.

Kreatív Online – Zseniális szpotot készített az Adidas a paralimpiai játékokra időzítve

“Furcsa, nemde? Hogy ember fusson, amikor gyakorlatilag járni se kellene neki tudni? Hogy egy lábbal lefussa a maratont, miközben otthon ülve kellene azt néznie?” – ezzel vezeti fel a kellemesen mély hangú narrátor, történetesen az ünnepelt színész, Kabir Bedi az Adidas legújabb, indiai piacra készített szpotját, amely azon apropóból készült, hogy a német sportruházati márka elkezdett páratlan cipőket árulni a testi fogyatékkal élők számára Adidas Odds néven.

Budapestre jön a világ legjobb hokicsapata

November elsején Kanada csapatával játszik mérkőzést a Tüskecsarnokban a magyar

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Gyerekek helyett nyugdíjasok kísérték a pályára a focistákat

Az eset Svédországban történt. Az UEFA korábbi elnöke is ott volt a gyerekeket helyettesítő kísérők között.

Close