Sportszemle — 2016/09/22 at 06:30

Sportszemle 2016.09.22.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Klasszisokat fosztott meg a FIFA az Aranylabdától

Hat év után visszaáll a régi kerékvágásba a futball legrangosabb egyéni elismerésének, az Aranylabdának a kiosztása. Idén már újra csak az alapító France Football szaklap által felkért újságírók voksolnak. Ha az elmúlt hat évben is így lett volna, akkor ma…

Marozsán Dzsenifer: A szívem mindig magyar lesz

A 24 esztendős Marozsán Dzsenifer, a német válogatott olimpiai bajnok csatára sérülés miatt nem lépett pályára a gyirmóti Eb-selejtezőn (0-1), de szívesen beszélt a Nemzeti Sportnak a magyar szálakról, a magyar futballról és a meccsre járásról. Marozsán Dzsenifer (10-es mezben) kedden magyar válogatott mezben a csapattal – sajnos csak egy fotó erejéig (Fotó: Facebook/Dzsenifer Marozsan) – Mindig is futballistának készült?

Róma is kiszállt a 2024-es olimpiára pályázók versenyéből

Róma főpolgármestere, Virginia Raggi bejelentette, hogy nem támogatja a város kandidálását a 2024-es nyári olimpia megrendezésére. Felelőtlenség lenne a részünkről, ha támogatnánk ezt a pályázatot. Jelentette ki a városvezető ma délután. A helyi városi vezetés támogatása nélkül eddig még soha nem rendeztek olimpiát, így gyakorlatilag biztos, hogy az olasz főváros nem kaphatja meg a 2024-es játékokat.

Hamarosan újabb stadionavató lesz Budapesten | 24.hu

Az MTK honlapja arról számolt be, hogy három hét múlva megnyitja kapuit az új Hidegkúti Stadion.

Női kézi BL: további három évig Budapesten maradhat a final four –

Az Európai Kézilabda-szövetség (EHF) végrehajtó bizottsága Reykjavíkban tartotta meg 113. ülését, amelyen a női Bajnokok Ligája négyes döntőjének jövője is szóba került. Mint az EHF beszámolójából kiderül, a bizottság elfogadta, hogy a final fournak további három évig Budapest legyen a házigazdája. A magyar szövetségtől megtudtuk, a végleges szerződés aláírása odébb van, addig még több kérdést is tisztázni kell.

A 2020-as budapesti Eb-nek egy híd lesz a szimbóluma

Londonban szerdán megtartották a 2020-as futball-Európa-bajnokság arculatának bemutatóját, és ezzel hivatalosan is megkezdődött a következő kontinensbajnokság felvezetése. A rendezvény jelentőségét tovább emelte, hogy most tartott először beszédet UEFA-elnökként a múlthéten megválasztott Aleksander Ceferin. #EURO2020 identity revealed * https://t.co/YDDiA1GCio pic.twitter.com/wNXyTFyaXN – UEFA EURO (@UEFAEURO) September 21, 2016 A 2020-as Európa-bajnokságot a torna 60 éves fennállása előtt tisztelegve különleges módon, 13 különböző városban rendezik meg.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.09.21.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close