Sportszemle — 2016/09/20 at 06:30

Sportszemle 2016.09.20.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Tusup: A megfélemlítés nem lehet eszköz

Hosszú Katinka edzője-férje, Shane Tusup a napokban kifakadt, mert az új úszóklubjukba jelentkező tehetségeket sokszor szinte bármi áron maguk mellett akarják tartani az edzőik. A Hosszú Katinkát három olimpiai aranyéremhez segítő szakember az Origónak részletesen nyilatkozott az Iron Aquaticsről, a céljaikról…

10 másodpercet gondolkodtam, megvegyük-e a Forma-1-et

A Forma-1 eladása óta az első futam volt a hétvégén, Szingapúrban, és megjelent az új tulajdonos egyik képviselője is, aki az F1 vezetésében kap főszerepet mostantól, Chase Carey. Az amerikai bizniszmen és médiamágus csak egy interjút adott, az F1 weboldalának. “Mikor először kikérték a véleményem, 10 másodpercet agyaltam, aztán igent mondtam.

Kreatív Online – BL-győztes óriás vicceli meg a járókelőket a Sport Tv új kampányában

Elindult a csapat mezében Szeged belvárosában, hogy közös fotót készítsen bárkivel, aki szeretné. Gyűltek is szép számmal a szurkolók, az elkészült fotósorozat azonban eltér picit a megszokottól, mert éppenséggel volt egy apró csavar is a történetben. Íme a reakciók: A kampány első fázisában ez a prank videó indult útjára, emellett a Sport TV élő stúdióműsoraiban is látható volt az első héten.

Nem szeretné abbahagyni a kajakozást a csúcstartó

Sporttörténelmet írt Csay Renáta a brandenburgi maratoni kajak-kenu világbajnokságon, ahol szombaton megszerezte 17., majd vasárnap Bara Alexandrával párosban a 18. világbajnoki aranyérmét is. A győriek világklasszisa azt mondta, még nem teszi a lapátot. „A tizennyolc csak egy szám. Nyilván a felkészülésemhez plusz motivációt adott, de megmondom őszintén, nekem ugyanolyan, mint a többi.

Cseh László egészségügyi adatait is nyilvánosságra hozták az orosz hackerek – 444

Már magyar áldozata is van annak a hackelési hullámnak, amely hetek óta izgalomban tartja a nemzetközi élsport világát. Hétfőn került ki az internetre a negyedik adag azokból a dokumentumokból, amelyet egy Fancy Bears nevű hackercsoport szerzett meg, és ezek közt felbukkan a hatszoros olimpiai érmes magyar úszó, Cseh László neve is.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Randioldallal flörtöl a Freiburg

A Bundesligában szereplő klub a LoveScout24 társkereső oldallal kötött szponzori szerződést. Furcsa párosítás, de az indoklás logikus.

Close