Sportszemle — 2016/09/19 at 06:30

Sportszemle 2016.09.19.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Eb-hatás? Kevesebben járnak meccsre, mint tavaly

Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet Még Portugália Eb­-győzelme előtt, de már azután, hogy a mieink hazatértek Franciaországból, Dárdai Pál fontos kérdéssel fordult az NB I-­ben szereplő klubok tulajdonosaihoz. A nemzeti együttes korábbi szövetségi kapitánya azt javasolta, hogy az első öt forduló találkozóit ingyen lehessen megtekinteni.

Róma nemet mond a 2024-es olimpiára

Virginia Raggi római főpolgármester a jövő héten jelenti be hivatalosan, miként döntött az olasz főváros a 2024-es nyári olimpiai játékok megrendezésének pályázatáról, de nemet fog mondani – írta a Corriere della Sera olasz napilap szombaton. Az újság értesülései szerint a döntést Beppe Grillo, a római főpolgármester mögött álló 5 Csillag Mozgalom (M5S) ellenzéki párt vezére hozta meg.

Labdarúgás: valóban megszűnik a FIFA-Aranylabda – NSO

A FIFA és a France Football is bejelentette, hogy az együttműködési megállapodás lejártával valóban megszűnik jelenlegi formájában a FIFA-Aranylabda, amely a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség és a France Football közös díja volt. Messi ezt a díjat többé már nem emeli fel (Fotó: Reuters) Csütörtökön adta hírül a spanyol Mundo Deportivo, hogy értesülései szerint a FIFA kezdeményezte a „szakítást”, a jövőben nem kíván közös díjat adni.

Ha arany nélkül jövünk haza, a határ előtt felkoncolnak

Értetlenül áll az őt és a Magyar Olimpiai Bizottságot ért támadások előtt a testület elnöke, Borkai Zsolt. A sportvezető szerint a magyar olimpiai csapat összességében kiválóan szerepelt Rio de Janeiróban, ugyanakkor elismeri, hogy egyes sportágak elmaradtak az általuk megfogalmazott célkitűzésektől….

Darts: a feltörekvő magyar játékos legyőzte Van Barneveldet! – NSO

Végső János 6:3-ra legyőzte az ötszörös világbajnok Raymond van Barneveldet a European Tour-sorozat tizedik állomásának selejtezőjében, ezzel feljutott a főtáblára. Végső János (Fotó:Facebook/Maszlag Zsolt) Az 1990-es születésű magyar dartsozó a hildesheimi torna kvalifikációs versenyének első fordulójában 6:0-ra megverte a svájci Roman Löffelt, majd 6:5-re felülmúlta a lengyel Krzysztof Ratajskit.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Federer és Nadal egy oldalon, jövőre indul a Laver Cup!

Jövőre indul a Laver Cup, ami egy újabb üde színfoltja lesz a tenisz cirkusznak. A pár éve alapított, nagy sikernek...

Close