Sportszemle — 2016/09/16 at 06:30

Sportszemle 2016.09.16.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Komoly hiányosságokkal küzd a magyar vízilabda

Ellentmondásos véget ért a férfivízilabda-válogatott riói szereplése. Rendes játékidő során senkitől sem kaptunk ki, pedig játszottunk a montenegróiakkal, a szerbekkel, a görögökkel kétszer is. A Montenegró elleni negyeddöntőben pokoli mélységből kapaszkodott vissza a csapat, de végül ötméteresekkel alulmaradtunk, és az ötödik helyen végeztünk – csakúgy, mint négy éve Londonban.

Átlépték az árnyékukat, 18 év után újra Eb-n a kosárválogatott

Utoljára az 1999-es kosárlabda-Európa-bajnokságon szerepelt a magyar válogatott, azóta hiába próbálkozott a kijutással. Nem példa nélküli, hogy ilyen sokáig hiányozzon a csapat, 1969 után is volt 30 év szünet két Eb-nk között. A sportág az 1990-es években nagyon népszerű volt, ezrek jártak a meccsekre, és olyan klasszisaink is akadtak, mint az NBA-ig jutó Dávid Kornél, vagy a több országban is bajnok Gulyás Róbert.

Az orosz hackerek megtalálták a doppingolók kiskapuját

A Fancy Bear nevű orosz hackercsoport további sportolókról közölt bizalmas, a riói olimpiával összefüggő információkat a WADA feltört adatbázisából. Kezelési kivételeket kihasználva csalnak a

A Gyulai Memorial közelít a Gyémánt Liga felé

Megerősítette vezető helyét a régióban, egyben tovább közelít a Gyémánt Liga-versenyekhez a Gyulai István Memorial Atlétikai Magyar Nagydíj, írta az MTI. A brüsszeli döntővel zárult Gyémánt Liga 14 állomása továbbra is a legerősebb világviszonylatban, azonban a berlini ISTAF-viadal, valamint a Gyulai Memorial megközelítette a Nemzetközi Atlétikai Szövetség (IAAF) elitsorozatát – áll a szervezők hírlevelében.

Imre Géza: Ilyen olimpiát mi is tudunk rendezni

Fotó: Balogh Dávid / Magyar Nemzet Sokszor újságírók számára is kiváló lecke, amikor egy-egy nagy létszámú közönségtalálkozó résztvevői kérdezhetik a sztárvendégeket. Ilyen leckét adtak közgázos hallgatók szerda este, amikor az MKT Corvinus és a Budapest Business Club hallgatói önkéntescsoportok szervezésében beszélgetésre hívták azt a két magyar olimpikont, aki a legnagyobb drámák főszereplője volt a riói ötkarikás játékokon.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

UEFA: megvan Platini utódja, új elnököt választottak

Aleksander Ceferint választották meg az Európai Labdarúgó Szövetség [UEFA] elnökének a szervezet szerdai, athéni kongresszusán. A Magyar Labdarúgó Szövetség [MLSZ]...

Close