Sportszemle — 2016/09/15 at 06:30

Sportszemle 2016.09.15.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Akadémista voltam a Real Madridnál, és rohadtul gyűlöltem az egészet

Azt már a Barcelonától azóta Malagába távozó Tajti Mátyástól is tudhatjuk, hogy az elit labdarúgó akadémiákon nem túl vidám az élet. Most a Real Madrid egyik volt növendéke osztotta meg emlékeit a kívülről oly irigyelt életmód árnyoldalairól. Ignacio Martin a Vice magazinban írta meg saját történetét.

Legyőzhetetlen lenne itthon az ETO

A Magyar Kupában és a bajnokságban is a címvédés a célja a Győri Audi ETO KC női kézilabdacsapatának. Az együttes szerdai szezonnyitó sajtótájékoztatóján Bartha Csaba klubelnök elmondta, minden irányból jogos elvárás a csapat felé, hogy jól szerepeljen. “Célunk a magyar bajnoki címünk és a Magyar Kupa-elsőségünk megvédése, nemzetközi szinten pedig a Bajnokok Ligája Final4-ba kerülés.

„Megalomán személyiség nem lehet előremutató” – kezd elfajulni a vita Storck és a Honvéd tulajdonosa között

Végeredményben nem, noha arra nem számítottam, hogy a feröeriek jobban futballoznak a magyaroknál. Mégpedig azért nem ért váratlanul a kimenetel, mert szerintem a kapitány nem a megfelelő személy. Meg is mondom, miért nem az. Eredetileg az utánpótláshoz hozták ide. Aztán átvette a válogatott irányítását, felügyeli a labdarúgó-akadémiákat, valamint az edzőképzést.

Hatalmas elismerésben részesült a riói Magyar Ház | 24.hu

Több, mint száz látogató központ és az 52 nemzeti ház közül a magyar szavazták meg a legjobb olimpiai látogatóközpontnak a riói játékok résztvevői és szervezői.

Ajax és Benfica után Chelsea? – U16-os magyarokra vadásznak – NSO

Míg az Eb-n látott magyar labdarúgó-válogatott tagjai közül az elmúlt hónapokban hárman szerződtek Nyugat-Európába, addig a 2000-es születésű U-válogatottak közül már heten, és biztosra vehető, hogy ez a szám a téli átigazolási időszakban tovább nő. A magyar futball új generációjáról a játékosokat jól ismerő menedzserekkel beszélgettünk.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.09.14.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close