Sportszemle — 2016/09/12 at 06:30

Sportszemle 2016.09.12.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Odamegyünk, és megnyerem, mint a többit, ennyi az egész

Szilágyi Áron abban nő a többi klasszis kardozó fölé, hogy nagyon szorgalmas és céltudatos, tűélesen tud koncentrálni arra a két percre, ami igazán számít – mondta az Origónak Kárpáti Róbert, az immáron kétszeres olimpiai bajnok sportpszichológusa. Kárpáti szerint nem lenne szabad…

Az átlag 194 centi és 144 kiló – a sport, ahol 72 kilósan meghalnánk

Az átlag 194 centi és 144 kiló – a sport, ahol 72 kilósan meghalnánk – De legalábbis életveszély lenne játszani. Az evolúciót megszégyenítő módon nőnek az NFL- játékosok. Hihetetlen változások a kezdetek óta, 100 év alatt szó szerint kinőtte magát a sportág.

Paralimpia 2016: hangot adnak az érmek | 24.hu

Amit egykor elképzelhetetlenen borzalomnak hittünk a repülőgépeket fegyverként használó terroristák kapcsán, azt már rég meghaladták az Iszlám Állam professzionálisan tálalt borzalmai.

Amerikaifutball NASCAR-pályán 157 ezer néző előtt

2013-ban jelentette be a Tennessee, hogy egy NASCAR-pálya közepén, egészen pontosan Bristolban játszanak majd egy meccset 2016-ban a Virginia Tech ellen. Az ötlet pont annyira volt őrült, mint amennyire izgalmas, magyar idő szerint vasárnap hajnali megvalósítás viszont minden várakozást felülmúlt. Persze érthető, miért tették a mérkőzést egy versenypályára: Bristolban óriásiak a lelátók, akár 150 ezer néző is beférhet.

Nyilasi Tibor bekerült az osztrák Bundesliga álomcsapatába | 24.hu

Komoly elismerésben részesült az egykori gólvágó.

Serie A: ennyit keres Nagy a Bolognában; Balogh a klubcsúcs felét k

A La Gazzetta dello Sport közzétette a Serie A-ban szereplő összes klub összes játékosának fizetését. Ebből kiderül, hogy a Napolitól a Juventushoz igazoló Gonzalo Higuaín keresi a legtöbb pénzt az olasz bajnokságban a 2016-2017-es szezonban, de az is, hogy mennyit tehet zsebre egy szezon alatt a Bolognában futballozó Nagy Ádám vagy a Palermo két magyarja, Balogh Norbert és Sallai Roland.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

8 milliárd dollárért kelt el a Forma 1

Egy médiacég lett az új tulajdonos. Az F1 vezetőségében is lesznek változások.

Close