Sportszemle — 2016/09/09 at 06:30

Sportszemle 2016.09.09.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Kreatív Online – Szilágyi Áronnal autózott D. Tóth Kriszta

Az évadnyitóban a kétszeres olimpiai bajnok megmutatja a legendás vívócsarnokot, ahonnan indult, és ahol még ma is mindennap edz, valamint az is kiderül, miért fontos ez a hely D. Tóth Krisztának – olvasható a közleményben. Az Elviszlek magammal websorozat első epizódját még több mint két tucat rész követi a harmadik évadban, amelyek legújabb részei ezután is szerda estétől érhetők el a WMN YouTube-csatornáján.

Elesett a lánggal a paralimpikon, tombolt a közönség, amikor tovább ment – 444

Magyar idő szerint csütörtökre virradóra rendezték a riói paralimpia megnyitó ünnepségét. Az est legmeghatóbb pillanat ez volt: Marsia Malsar brazil paralimpikon elesett kezében a lánggal, de felállt, és tovább vitte a játékok jelképét. Tombolt a közönség. Ez a jelenet lesz a paralaimpiai mozgalom egyik szimbóluma, nagyon úgy tűnik.

Mindent vagy semmit – a sportmérkőzések kritikus pillanatai – NSO

Függetlenül attól, hogy milyen sportágról beszélünk, minden mérkőzés során akadnak kiemelkedő, az eredmény szempontjából meghatározó pillanatok. Legyen az egy büntetőrúgás, esetleg egy esély az egyenlítésre, a sportolókra helyeződő, amúgy sem kis nyomás ilyenkor tovább nőhet. Az pedig, hogy e kritikus pillanatok milyen eredménnyel zárulnak, nagyban függnek a játékosok pszichés állapotától, és ezáltal attól, hogy hogyan kezelik a mérkőzés során jelentkező megpróbáltatásokat.

A Fradi-sas szobrásza csinál 12,5 méter magas vassólymot egy NFL-csapatnak

A Fradi-stadion melletti sasszobor készítője, Szőke Gábor Miklós egy NFL-csapattól, az Atlanta Falconstól kapott megrendelést a 12,5 méter magas, 19,5 méter szárnyfesztávolságú sólyom megalkotására, amit a csapat a 2017-ben megnyíló, 2 milliárd dollárból készülő stadionja mellé szán.

Natasa Kovacsevics újra pályára lépett Győrben | 24.hu

A jövő kérdés mindenképpen az, hogy mi történik, ha egyszer legyőzik a terrorszervezet. Megszűnni biztos nem fognak egyik pillanatról a másikra, és valószínűleg még az öngyilkos merénylőkkel is együtt kell élni.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

A szervezők és a Nemzetközi Paralimpiai Bizottság vezetői is sikeres paralimpiát várnak

Kezdetét vette a XV. nyári paralimpiai játékok Rio de Janeiróban. A nehézségekkel tarkított előkészületek ellenére a szervezésért felelős sportvezetők bizakodóak,...

Close