Sportszemle — 2016/09/08 at 06:30

Sportszemle 2016.09.08.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Magyar kezdeményezésből Európa legnagyobb sportnapja

Tizenhét ország egymillió diákja sportol egyszerre Európa-szerte – ezt a célt tűzte ki a Magyar Diáksport Szövetség az idei Európai Diáksport Napjára, szeptember 30-ra. A legalább 120 perces programhoz minden általános és középiskola csatlakozását várják. Tízéves fennállását ünnepli az egykor Magyar Diáksport Napjaként induló rendezvény, amely tavaly Európai Diáksport Napja néven nemzetközivé bővült.

Top 20: a Juve 24 millióval „lehúzta” magát, krónikus túlfizetés a

Az átigazolási szezon befejezésével a neuchateli egyetem Nemzetközi Sporttudományi Központjának futballal foglalkozó kutatócsoportja (CIES Football Observatory) legfrissebb tanulmányában azokat az átigazolásokat rangsorolta, amelyek esetében az eladó klubok részéről a legkedvezőbb, a vásárló klubok részéről pedig a legelőnytelenebbnek tűnő üzleteket kötötték meg. Persze mindez csak elmélet. Higuaín túlsúlyosan érkezett, de a 3.

Nyár a sport jegyében – Média – Mediapiac.com

A Nielsen Közönségmérés „Nyár a sport jegyében 2016″ című elemzése betekintést nyújt a Labdarúgó Eb és a riói Nyári Olimpiai Játékok közönségébe a tévés háztartásokban élő 15+ évesek körében.

Kreatív Online – Ötlettendert írt ki a kéziszövetség

Az MKSZ közleménye szerint fontos céljának tekinti, hogy a következő években kiemelt hangsúlyt fektessen a kézilabda, mint „márka” további erősítésére. Ezért az elkövetkezendő időszakban egy komplex stratégia mentén kommunikációs kampányt indít. Az MKSZ következő két évre tervezett komplex kommunikációs stratégiájának kiemelt céljai: „Next Generation” „Sztárok „Sulikézi program” – Utánpótlás és iskolai program népszerűsítése, erősítése, új programok, rendezvények elindítása.

Rocky, Jég veled, Egy kosaras naplója – minden idők 10 legjobb spor

Aki csak egy kicsit is szereti a testmozgást, akár aktívan, akár „passzívan űzi” valamelyik sportágat, annak biztosan van kedvenc sportfilmje, melynek fejből el tudja mondani a legjobb, legemlékezetesebb párbeszédeit. Pontosan igaz ez ránk is, úgyhogy ezen felbuzdulva összegyűjtöttük a világ 10 legjobb sportos filmjét. Az eredmény az NSO Tv videójából kiderül!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Az Uber szállítja a szurkolókat a Miami Dolphins meccseire

Az NFL-csapatnak az Uber lett a kiemelt közösségi utazási partnere. Dedikált megállóhelyek és egyedi programok várják a szolgáltatást igénybe vevőket.

Close