Sportszemle — 2016/09/07 at 06:30

Sportszemle 2016.09.07.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Lőrincz Viktor: Soha nem fogom tudni feldolgozni a Rióban történteket

Az olimpián vitatott körülmények között az ötödik helyen végző kötöttfogású birkózó a Digi Sport Reggeli Start című műsorában elmondta, úgy ment fel a szőnyegre a verseny napján, hogy döntőt fog vívni. Az olimpiai bíráskodás azonban nem csak őt fosztotta meg egy éremtől, hanem az egész sportágat kellemetlen helyzetbe hozta.

Gyurta már tudja, miért fog dolgozni a NOB-ban

Fotó: Nagy Béla / Magyar Nemzet Többek között erről beszélt az olimpiai bajnok mellúszó az M4 Sport Sport7fő című műsorában, majd hozzátette, évente három NOB-ülésen kell részt vennie, ezeken kívül pedig rendszeresen tartanak majd videokonferenciákat is. Gyurta Dánielt a riói olimpián választották be a NOB sportolói bizottságába.

FTC: Nagyon sok mindent elértünk az ultrák nélkül, de… – Doll – N

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros vezetőedzője, Thomas Doll elégedett a klubnál zajló munkával és a csapat teljesítményével, azonban úgy érzi, ha mindenki ott lenne a stadionban, akár az európai kupaporondon is tovább lehetne lépni.

Tízezer nézőt várnak a debreceni 3×3-as kosárlabdatornára

Szerdától vasárnapig Debrecenben rendezik meg a kosárlabda 3×3 World Tour Masters selejtezőjét és az U18-as Európa-bajnokságot, amelyre a szervezők tízezer nézőt várnak. Papp László polgármester a versenyt beharangozó keddi sajtótájékoztatón elmondta, a mérkőzésekre a Nagytemplom előtti Kossuth téren kerül sor.

Balzsay Károly lett az ökölvívók szövetségi kapitánya | 24.hu

A nagy világversenyeken Erdei Zsolt lesz a segítője.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.09.06.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close