Sportszemle — 2016/09/05 at 06:30

Sportszemle 2016.09.05.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Így doppingolhattak a sportolónők a riói olimpián

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője szerint elképzelhető, hogy évek múlva akár komoly lebukások is várhatók a riói olimpián jó eredményt elért sportolók között. A Borsonline készített interjút Tiszekerrel, akinek felvetették, hogy egyes elméletek szerint a női sportolók azért robbantottak nagyot Brazíliában, mert a biológiai útlevél bevezetésekor már eleve bedoppingolva, férfi nemi hormonnal telepumpálva adtak le mintát.

Fiatalon majdnem abbahagyta, 2012-ben a világ legjobbja lett – a Vá

Édesapja fájóan korai elvesztése miatt majdnem abbahagyni kényszerült a kézilabdát, a családjának pedig a mindennapos megélhetésért is keményen meg kellett küzdenie. Huszonkét évesen, brazíliai otthonát hátrahagyva az osztrák Hypo NÖ-hez igazolt, amellyel Bajnokok Ligája-döntőt játszott és 2012-ben a világ legjobb játékosának is megválasztották.

Észre sem lehet venni: az olasz-francián bemutatkozott a videóbíró

A csütörtöki Olaszország-Franciaország barátságos futballmeccsen bemutatkozott az évtizedek óta követelt videóbíró, a rendszert a 33. percben használták először. Szöglet után fejelt De Rossi, a labda elakadt Kurzawában, aki aztán kirúgta azt. Az olaszok kezezést reklamáltak. Ekkor jött a videós segítség a bírónak.

Egy éve még másodedző volt, most vébére készül

Az összes találkozónkat meg akarjuk nyerni, mert a miénk egy olyan klub, amely a létező összes sorozat trófeájáért hajt, jelentette ki Xavi Sabaté, a Telekom Veszprém kézilabdacsapatának vezetőedzője.

A valaha volt 10 legőrültebb mezszámozás a futballvilágban

2016-09-03 16:19:22 A furcsa és szokatlan számozások már évek óta részét képezik a labdarúgásnak. A FourFourTwo.com segítségével összeszedtük a tíz legmegdöbbentőbb választást. 0: Hicham Zeruali (Aberdeen) A 10-es számnak minden csapatnál nagy hagyományai vannak, na de ki hallott már olyat, hogy valaki a 0-s számot választotta volna magának?

A legnagyobb dicsőség Berki Krisztián pályafutásában

A lólengésben olimpiai bajnok Berki Krisztián arról számolt be a saját Facebook-oldalán, hogy elemet neveznek el

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Kobe Bryant kockázati tőkebefektető céget indított

100 millió dolláros alapot hozott létre a kosaras legenda. A befektetésekkel a média, a technológia és a big data területeit...

Close