amerikaifutball, Sportmarketing — 2016/09/05 at 10:50

100 kisgyerek aludt a stadionban és még az ágyakat is megtarthatták

by

Amerikában, a Dallas Cowboys kezdeményezésére történt az eset. Egy jótékonysági akció keretében, hátrányos helyzetű gyerekeknek nyújtott felejthetetlen élményt az NFL-csapat.

A Dallas Cowboys és az Ashley HomeStore 100 kisgyereket hívott meg ottalvós bulira az AT&T stadionba. Az este során srácok igazi VIP-élményben részesültek: a csapat táncosai fogadták őket, megtekinthették az öltözőket, a stadion éttermében vacsoráztak, játékokban vettek részt a pályán és filmet néztek az óriáskivetítőn.

dallas-cowboys-ottalvos-buli

Az NFL-csapat és a bútorokat áruló üzletlánc közös kezdeményezése hátrányos helyzetűek megsegítésére irányult, így a gyerekek számára a legnagyobb meglepetést az okozta, amikor a helyszínen megtudták, hogy a Dallas Cowboys színeiben pompázó, plüssmacival ellátott, névre szóló ágyakat meg is tarthatják, azokat ugyanis a buli másnapján minden résztvevő számára házhoz szállították.

Dallas-Cowboys-agyak

A Dallas Cowboys és az Ashley HomeStore mellet a Hope To Dream alapítvány vett részt az akcióban és munkájukat rengeteg önkéntes is támogatta. A Hope To Dream alapítvány programjain keresztül már 40 ezer rászoruló kisgyerek jutott saját ágyhoz világszerte.

agyak-az-ATT-stadionbandallas-cowboys-ottalvos

Forrás: dallascowboys.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Sportszemle 2016.09.05.

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.

Close