Sportszemle — 2016/09/02 at 06:30

Sportszemle 2016.09.02.

by

Friss hírválogatás sportmarketing és sportgazdaság témájú cikkekből.


Hat BL-győzelem nem tévedhet? Töröljék el a hosszabbítást a BL-ben!

Alaposan belekezdtek a Bajnokok Ligája megreformálásába az elmúlt napokban. Előbb a topligás csapatok indulási számát, majd a kezdési időpontokat változtatták meg, most pedig az is előfordulhat, hogy a hosszabbítást egész egyszerűen kivágják a BL és az EL programjából, döntetlen állásnál egyből büntetők jönnének a 90 perc után, írja a Telegraph.

Lőrincz Viktor: ?Bármi történt, az nem adja vissza az érmemet

Kiáll Lőrincz Viktor mellett a birkózószövetség, de az olimpiai bronzmeccsén szőnyegelnök Staniszlav Sernek nem beszélt nyíltan nyomásgyakorlásról. Így Lőrincz biztosan nem kap bronzérmet Rióból, ugyanakkor a magyar szövetség küzd, hogy ne fektessék két vállra a sportágat. Lőrincz Viktor erősen vitatható körülmények közt veszítette el a bronzmeccsét a riói olimpián birkózásban.

Hosszú Katinkát vizsgálták a legtöbbször, fellélegezni csak 2026-ban lehet | 24.hu

Tiszeker Ágnes, a Magyar Antidopping Csoport vezetője a riói olimpia után őszinte interjút adott.

Erdély legkorszerűbb kollégiuma lesz az FK Csíkszeredáé

2016-09-01 20:25:56 Százötven középiskolást tudnak elszállásolni Csíkszereda új kollégiumában, amely a Márton Áron Tehetséggondozó Központ nevet veszi fel. A létesítményt a Futball Klub Csíkszereda és a Szent Kereszt Plébánia fogja működtetni. Egyik oldala lelátó, a másik kollégium lesz (fotó: szekelyhon.ro) A magyarországi támogatásból megépített vadonatúj létesítményt – amelyen már az utolsó simításokat végzik -, illetve az ezzel egyszerre felhúzott sportlelátót a tanév első napján, szeptember 12-én avatják fel.

Hónapokkal korábban készül el a Dagály Úszóaréna

Hetvenöt százalékos készültségi szinten áll a jövő évi budapesti vizes világbajnokság központi helyszíne, a Dagály Úszóaréna, amely két-három hónappal a tervezett határidő előtt elkészülhet – tájékoztatta a kivitelező Market Építő Zrt. az MTI-t. A csütörtöki közlemény emlékeztet arra, hogy eredetileg is csak 23 hónap állt rendelkezésre, de “a kiváló tervezésnek és ütemezésnek, valamint a professzionális kivitelezésnek köszönhetően” a március 31-ei határidőből is sikerül jócskán faragni.

Bújócska-vb egy szellemfaluban

Egy elnéptelenedett észak-olaszországi falucskában rendezik meg a hétvégén a hetedik bújócska-világbajnokságot – közölték a szervezők csütörtökön a

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Premier League: több mint egymilliárd fontot költöttek a nyáron játékosvásárlásra a klubok

Új pénzügyi rekord született a nyári átigazolási időszakban. Még soha nem költöttek annyit játékosokra egy ligában, mint most az angol...

Close